• 11ats.

    Kiek vaikuciui reikia laiko, kad suprastu, ka daryti vaikstyneje?

    Dukryte pasodinta nekeliauja, o tik sokcioja. Na, as jos ir nekankinu, palaikau kokias 5 min. ir isemu, ar gerai darau gal jei reikia daugiau laiko, kaip elgesi Jusu atzaleles?

    barskuteĮranga ir baldai kūdikiamsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    neisivaizduoju...mano mazylei 5 men,isodinam ja i vaikstyne tai ji net nededa koju ant senes,istiesia,pastato kojas i prieki ir turim ja vazineti:-)

    daina

  2. 2

    Mano tai iskarto suprato kai tik idejau

    vabaliuke

  3. 2

    Čia priklauso nuo kiekvieno vaiko vienas gali greitčiau kitas netaip, mano mergytė tai gan greitai išmoko pirma atbulom paskui ir į prieki, nes jos nedomino vaikštynės žaisliukai iškarto norėjo vaikščioti.

    mamyciuke

  4. 1

    per pora savaiciu suprato,kad galima judeti kur nori

    ruta26

  5. 1

    na savaites reikejo,kol maniskis apsiprato..bet jau nebededu i vaikstyne,nes labai erzina odele ir baisiausiai nutryne rietukus

    ingrandr

  6. 1

    Maniske tai greit perprato sistema. Gal net iskarto.

    austeja0809

  7. 1

    na sunku pasakyti kiek reikia laiko:) va mano pirmoji dukrytė lakstė su vaikštyne kaip prisukta:))) ir pradėjo tą daryt kai tik pajuto kad gali pati su kojų pirštukais atsispirti:)
    o va antroji dukrytė, kurią pradėjau sodinti po truputį į vaikštynę nuo 6 mėn, nematė jokio poreikio su ta vaikštyne kažkur lakstyti, ji tik joje sėdėdavo ir žaisdavo su žaisliukais, net ir 9 mėn ji joje tik ramiai sėdėdavo, ar ištiesusi kojas - stovėdavo, o nuo 10,5 mėn ji pradėjo vaikščioti įsikibusi į baldus, taip ir baigėsi vaikštynės era:)))))))))))))))))

    pupa34

  8. 1

    Nenorėk, kad iš karto suprastų, kam tas daiktas yra skirtas:-) Ateis laikas - tai neiškrapštysi:-)

    lina686

  9. 1

    dukryte pirma kart y vaikstyne ydejau 8 men bet tik po keliu savaiteliu suprato ka su ja daryti

    vestina

  10. 1

    mano dukryte panasiai pasokliuoja, pakrapstineja zaisliukus ir viskas nors mums jau 7 menesiai su biskuteliu gal dar ismoks, laukiam kitu mamyciu pasisakymu l.idomu:)

    barskute