Atsakymai

  1. 5

    Na, jeigu vaikas pradės ropoti ir rinkti visus nukritusius spyglius nuo žemės, tai nežinau ar labai jau grožis atstos saugumą. Mes puošėm praeitais metais, ir šiemet plastmasinę. Turim nusipirkę didelę, tai iš tolo atrodo visai kaip tikra. Aišku, neatstos tikros, nes tikrai, sutinku kvapo gyvo medžio nėra. Bet kai su mažu vaikučiu, manau geriau bus dirbtinė.

    elegancija

  2. 4

    as grieztos nuomones neturiu. Mano vyras labai nusistates pries dirbtines, o gyvos jam gaila. Tai daug metu puosdavom tik didele saka. Pernai ikalbejau vyra suteikti vaikui dziaugsmo ir nupirkti tikra eglute. O kaip bus siemet dar nezinau.

    mamyčiukas

  3. 4

    mes puosiam gyva eglute vazonelyje, o paskui ja pasodiname kaime.... taip ir namie per sventes jaukiau ir po to kaime grazu ir eglutes nereikia ismesti ar kirsti :)

    Ausrute

  4. 3
  5. 3

    Turim nusipirkę dirbtinę eglutę ir nemažai metų puošdavom ją. Pernai metais nusipirkau vazone gyvą eglutę, kurią pasodinau pas mamą kaime. Na, o kokią šiemet puošiu dar nenusprendžiau. Šiaip tai labiau patinka tikra, tai turbūt ir šiais metais tokią puošiu.

    trejetukas

  6. 3

    dazniausiai tikra,graziau atrodo ir malonus kvapas nuo jos namie

    daina

  7. 3

    manau gyva puosim:) man graziau:) plasmasine,pas mama puosdavome tai jau atsibode,reikia gyvumo:)

    coliukexxxx

  8. 3

    Dirbtine, nors tikra eglutė ir gražu ir kvepia Kalėdomis bet po visų švenčiu tikrai nekoks vaizdas būna kai lauke pilna eglučių visur voliojasi:( tad jau manu geriau dirbtinė.

    mamyciuke

  9. 3

    As tai tik uz tikra eglute....Jug tas eglutes kvapas ir suteikia kaledines nuotaikas:))

    aurika

  10. 3

    mes visada puosiame gyva eglute :) kvapas buna namuose :) ir tikroviskiau atrodo..

    kristale