Atsakymai

  1. 4

    i uzpakali kai kisi termometra reikia 5 dalis numesti.

    daina

  2. 3

    Kai reikėdavo pamatuoti T, tai nuvalydavau pažastuką, nes turi būti sausa prieš matuojant, nesuprakaitavusi ir idėdavau termometrą, paimdavau ant rankų ir prispaudusi panešiodavau. Taip ir pamatuodavau, nereikėjo ir užpakaliuko. Juk kitaip matuojant vis tiek reikės vaikutį laikyti, kad nejudėtų. O tada ir atmesti nereikia jokių laipsnių padalų.

    elegancija

  3. 2

    as matuoju pazastyje temperatura,o kad geriau pasimatuotu nusipirkau termometra lanksciu galiuku,kainavo apie 20lt bet uztad kai vaikas spurda geriau laikosi pazastelej

    ervijota

  4. 2

    matuojant temperatura pazastyje ji buna pvz 36.5,o jei matuoji temperatura uzpakaliuke tai ji buna aukstesne 5padalom.butinai kaip matuoji uzpakaliuke reikia numesti 5padalas.as asmeniskai temperatura matuoja ir ten ir ten.bet dar turiu termometra i ausyte.

    deimantina

  5. 2

    5padalas reikia atmesti,bent girdėjau kaip gydytoja mamytei telefonu sakė:D

    emiliukas

  6. 1

    as matuoju pazastyje..arba tiesiog yra ciultuku pirkti su termometru..tai ikisu i burnyte,dar geriau

    ingrandr

  7. 1

    Aš visada matuoju pažastuke juk taip geriau dar ten kišti į užpakaliuka, įdedu į pažastuka pagulim arba panešioju ir viskas. o beto ir matuojam su elektriniu termometru tai visai paprasta.

    mamyciuke

  8. 1

    kiek zinau tai tiksliausiai rodo tai kirksniuke

    inesaP

  9. 1

    O man gydytoja sakė,kad visgi geriausia matuot pažastėlėj,tada t-ra yra tiksliausia.O nesiduoda ir juda tai nesvarbu,man atrodo,kur matuoji:)))Aš tiesiog kai įdedu jai termometrą,prispaudžiu rankytę jos ir palaikau,o tuo tarpu kuo nors labai ją sudominu ir pamatuojam.

    Vilmiene

  10. 1

    čia turėjau omenyje užpakaliuke,o matuoti galima sakyti nematuoju,nes dukrytė nesiduoda.

    emiliukas