• 16ats.

    Del kokiu priezasciu keliata minuciu naktimis verkia kudikis?

    Mano dukra beveik kiekviena nakti mane pabudina panisku riksmu ji verkia lyg kazko bijodama, nusiramina tik ant ranku. Kas tai gaeltu buti, gal ji kazko labai issigandusi?(mums 7 menesiai dar nera dantuku)

    barskuteKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    gal ka negero susapnuoja...

    daina

  2. 3

    Gal ką susapnuoja ar ką suskausta. Mano mergytei ir taip buvo net nežinai ką daryti klykia naktį kokių 15 min ir poto vėl užmiega kai pasupu. Taip ir nežinojau nuo ko jai taip buvo:)

    mamyciuke

  3. 2

    as tiksliai nezinau bet manau kad vaikuciai lygiai taip pat kaip mes gali susapnuoti kanors negero,ar seip nerviukas koks uzeina jei per karsta ar per salta...

    ervijota

  4. 2

    Šiaip maniškei tokios problemytės ir prasidėjo nuo kažkur tokio amžiaus ir,deja,tęsiasi iki šiol:((Gydytoja kaltina dantukus.Bet aš kartais suabejoju.Visaip bandėm su tuo kovot,bet nieko:((Na bet kuo toliau,tuo tie netikėti prabudimai retėja-tikiuosi išaugs.

    Vilmiene

  5. 2

    Mano vaikeliui jau metukai.Deja kiekviena nakti jis verkia.Buvo maziukas-galvojau,kad pilveli skauda.vyresnis-dantuku augima kaltinau.Bet yra dar kazkas.Vaikas lyg issigandes,verkia ne del skausmo.Su kitais keturiais vaikiukais tokiu uzsitesusiu problemu neturejau.Visos mano naktys bemieges.

    vilem

  6. 2

    Gali būti, kad koks ,, piktas Dėdė sapnas" aplankė ir vaikiukas išsigąsta, o kai paimat ant rankų nusiramina, nes jaučiasi saugus ir toliau užmiega.

    Jurgusia

  7. 2

    Buna ir man taip,kad atrodo paguldau,ir staiga nei is sio,nei is to,pradeda saukti,arba vidury nakties...bet as tik prieinu,soskute ikisu ir vel galvyte nusukes miega.Tai ar ko issigandes buna,ar supyksta,kad soskute iskrito.Dienos metu panasiai,tik dienos metu reikia,kad paimciau ant ranku.Tada apsiramina.Kai tik gime,budavo labai daznai,bet augant tokie sukciojimai reteja,gal isaugs.

    geguziukas

  8. 2
  9. 2

    maniškė nuo gimimo iki dabar mane budina.

    emiliukas

  10. 2

    manau susapnuoja ka nors baisaus

    redusis