• 27ats.

    Praejus 9 men. po gimdymo pilve vis dar jauciami judesiai. Kas tai galetu buti?

    Norejau jusu paklausti, gal jus zinote, kas man, o gal ir jum taip buvo? As po gimdymo, jau praejo 9 menesiai, bet man pilve, kai guliu ar sedziu, jauciasi kaip kazkas viduj judetu, toks jausmas, kad vel buciau nescia, bet lyg ir nesu nescia. As galvoju, ar negali vis dar tvarkytis gimda po gimdymo, trauktis ir del to koks jausmas? Kaip jus manote?

    LinabeiKristinuteSavijauta po gimdymoĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Būna ir man tokių "judesiukų" pilve, nors dukrytei jau 16 mėnesių :)))

    almyte7

  2. 3

    as ir taip kartais jauciuosi bet,tikrai ne nescia, nes mano vyro jau keleta men nera namuose,tai zinau kad tikrai ne nescia.

    Sagute

  3. 3

    cindy o kiek laiko tau praeji po gimdymo, as praita menesi buvau pas gilekologe israse kontraceptiku man nes truko man organizme hormonu, bet sake kad viskas gerai o jai noreciau vel eiti pas ginekologe tai 2 menesius stoveti eilei vel reiketu

    LinabeiKristinute

  4. 3

    man tas pats darosi kartais pagalvoju gal nescia bet netureciau buti! Man irgi aktualus klausimas, kazkaip nedrisau klausti !
    As po gimdymo 3 menesiai!

    cindy

  5. 2

    as taip pat jauciu toki tuksenima,man po gimdymo 7men,net nezinau kas tai galetu buti

    Indruleeeee

  6. 2

    Moterys, tuos netikrus judesiukus, gali jausti net iki 5m. Ir tai yra visiškai normalu. Kažkada žiūrėjau laida, kurioje kalbėjo gydytojas apie tai. Bet niekaip negaliu atsiminti dėl kokių priežasčių atsiranda tas jausmas. Kad tai fizinės priežastys, tai tą atsimenu.
    Na, vienu žodžiu, mamytės, jūs nesilaukiat, ir nėra čia ko nervuotis dėl to :)

    trejetukas

  7. 2

    Man po gimdymo jau 15 mėnesių praėjo ir dar vis karts nuo karto pajuntu kažką pilve būtent taip kaip tu pasakoji:))Anksčiau kiek ir dažnokai pajusdavau.Tai matyt čia viskas normalu,matau čia ne vienai taip.Juk ten tikrai ir žarnynas dirba.Manau gal tiesiog anksčiau neatkreipdavom dėmesio į tokius jausmelius pilve,o po gimdymo dar kad ir daugiau laiko praėjus labai jautriai į tai reaguojam.:))

    Vilmiene

  8. 2

    na gimda susitraukia aplamai labai greitai, netgi cezario metu dar neuzveriant pjuvio gimda lieka na gal 2 kumsciu dydzio ir per sekancias 6 savaites viskas atsistoja i savo vietas (taip turetu but jeigu viskas gerai).. tas jausmas gal greiciausiai psichosomatinio pobudzio t.y. kada jauti bet nieko nera... tiesiog psichologiskai tu ilgiesi to krebzdejimo pilve ir tiek.. su laiku tai pasimirs..

    gertruda

  9. 2

    na man irgi tas pats,as po gimdymo 10men.bet kaip ir nescai netureciau but,o jausmas ,kad kartais lyg kas sujuda.Manau kad gal dar organizmas atsistatineja,nes as gimdziau dvynukus,o ir svoris ne kabai nori kristi:))

    Aureluze

  10. 2

    Na kartais ir as lygiai taip pat jauciuosi,kaip ir tu:)))))))))),nors zinau tikrai jog ne nescia:)man po gimdymo praejo jau 11men:)net nezinau,kaip tai paaiskinti:)

    Egle