• 12ats.

    vaiko pratinimas prie maisto

    mano dukrytei dar ankstoka,bet noriu ateiciai apsisviesti...= ) kaip reikia vaika pratinti prie maisto,turiu omeny kai be MP dar norima duoti tikro maisto,kosyciu?

    ervijotaMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    o kaip su gerimais? sultimis ir t.t.? kaip su jais pratinti? kazkas sake kad su pipete lasindavo po lasiuka ir kasdien vis daugiau... ar taip ir reikia?

    ervijota

  2. 3

    man gydytoja sake,kad sultis pradeti duoti tik nuo 8 menesio,ir kiek menesiu tiek mililitru.ir ziureti ar tinka leliukui sultys,ar ne.as pratinau prie namuose virto maisto.tiesa,ir sultis pati spaudziu.nulupi morkyte sutarkuoji,obuoliuka,ir tikros be konservantu ir visokiu E sultys.

    Sagute

  3. 2

    kosytes pradejau nuo 4men,tai viriau bulvyte ir morkyte,ir sutrynus duodavau viena diena viena saukstelipo taip po sauksteli daviau,kol suvalgydavo tiek kiek noredavo,po to dejau kopusta brokoli,o dabar jau ir mesytes idedu mum 7men,,,ir kruopu koses valgyt po truputi pradejom kai buvom 5men

    Indruleeeee

  4. 1

    Visa savaite laize sauksleli,po truputuka patekdavo tos kosytes.Gerai,kad nepraradau vilties,kad valgys mano pagalinta kose:)

    grirute

  5. 1

    na reikia visu pirma padeti duoti visko potruputeli,kad vaikas zinotu skoni..o po to vis po daugiiau

    ingrandr

  6. 1

    tiesa mes skaniau valgome pirktines tai yra Hipp:)))
    išbandžiau visokias, ir savo viriau tryniau ir pirktines.mano košes su liežuviu stumia lauk, o pirktines valgo su malonumu, nors mums jau 1m ir 4 mėn, toliau kabiname Hipp:) skirtas nuo 15mėn.jai jos labai patinka, tai kol kas perku, o toliau matysim;)

    pupa34

  7. 1

    pradėjau nuo Hipp morkyčių košytės, pradėjau nuo pusės arb.šaukštelio, ir taip kasdien didinau po 1 šaukštelį daugiau, kol 1 maitinimą MP pakeičiau daržovienė, nors ji dar ilgokai pavalgiusi visą normą daržovienės su malonumu atsigerdavo ir MP.kaip jau įpratom valgyti morkyčių košę, ją pakeičiau- morkų- bulvyčių, dar vėliau- morkų- bulvių- mėsytės;)

    pupa34

  8. 1
  9. 1

    na as pradejau duoti nuo pirktiniu kosyciu paskui pati dariau namuose tai darzoviu sriubu ar kosyciu duodavau labai gerai valgydavo nesiraukydavo,labai jai patiko.

    inetelee

  10. 1

    na mes taj pradejom kosytes valgyti nuo keturiu menesiuku. Kajp mums patare gydytoja pratinti: Isvirti bulvyte ir kajp pirmam kartuj duoti pora saukstu, ir tajp kokias keturias dienas vis po daugiau, toliau ivesti morkyte tajp pat, po to kopusciuka ir t.t. Zinoma gali vaikiukui ir tyreles pirkti, bet bent jau mes taj duodam po trupuciuka vakarop pasiskaninimuj:)

    VilijaPovilioniene