Atsakymai

  1. 3

    Aš ir galvojau pirkti tikslai vyras norėjo padovanoti bet aš persigalvojau nors labai norėjau, galvoju sportuosiu kol bus azartas o tada ir viskas stovės ir dulkes rinks ir pinigai išmesti, galvoju ir taip pasportuosiu kai norėsiu.:)

    mamyciuke

  2. 2

    buvau isigijus treniruokli<<slides<< ispradziu tai treniravausi,poto labai aptingau.kol galiausei isvis nieko nebedariau.

    viktorijaz

  3. 2

    na mes turim ju keleta, tad per visa seima vis kazkuris uzlipa, as megstu tik begimo takeli ir laptelius, dar su kamuoliu keleta pratimu padarau, bet as turiu televizoriu panosei turet tada visai nieko..suprantaam begiuojant galima pasiekt tu paciu rezultatu ir neinvestuojant pinigu, deja, as bandziau begiot, bet tam as valios neturejua, su treniruokliu ir televizoriumi as galiu draugaut..

    gertruda

  4. 2

    Treniruokliu neturiu.Juos man pakeicia wii zaidimu konsole.Labai linksma sportuot,pagal virtualaus trenerio nurodymus.O kaip faina,kai matai,kiek kaloriju sudeginai..;)

    rimrem

  5. 2

    Turiu namuose 2 treniruoklius. Dabar, kai esu nėščia, jais nesinaudoju. Kai nusipirkau - buvo didelis azartas, tai iš pradžių gan dažnai sportavau ir matėse rezultatas, net vyras pastebėjo, kad raumenuku atsirado:-) Vėliau, jau reikdavo prisiversti jais naudotis, nes atrasdavau daugybę priežaščių, kodėl atidėti kitai dienai:-)

    lina686

  6. 1

    pas mano drauge treniruoklis buvo paverstas ne dulkiu rinkykla, o pakaba chalatui ir rankinukams :)

    Anonimas

  7. 1

    Turiu elipsini treniruokli. Nusipirkau po gimdymo praejus 3 men, bet uzlipau tik po 3 men, kai biski atsigavau, jegu turejau. rezultatas matesi tikrai. kasdien po 30 min mindavau. buvau padarius 2 men pertraukos, tai kg ataugo, dabar vel minu, tikiuosi atgaut, o gal net pralenkt buvusias formas :). cia nuo nusiteikimo, laiko ir noro manau priklauso :)

    reda83

  8. 1

    Kai uzeina noras, tai sportuoju, bet daugiaulaiko prastovi nenaudojamas.

    Indruke

  9. 1

    nerandu paprasciausiai tam laiko

    ingrandr

  10. 1

    turiu,bet neismankstinu..stovi padetas,kaip suvenyras

    ingrandr