Atsakymai

  1. 4

    per mamyciu kluba sake kad reikia gimdyt anksti o ne karjeros pirma siekt:-)

    daina

  2. 4

    man 20 ir turiu dukryte ir tikrai nesigailiu,esu istekejus ir tuom patenkinta

    Indruleeeee

  3. 3

    as manau labai ilgai laukti nereikia mokslus galima kuo puikiausiai ir su vaikiuku pabaigt,as uz jaunas mamytes manau ir vaikui smagiau ir jauna mamyte greiciau atsigauna po gimdymo svoris ir oda geriau susitvarko...nes kiek pazystu darboholikiu draugiu jau virs 30 metu tai kiek problemu del pastojimo turi,nes gal tie ilgai vartojemi kontraceptikai kokia zala padaro ar dar kas,na visokiu problemu ira o vaikiuko labai nori....

    almita

  4. 3

    Manau, kad tokio amžiaus tikslaus nėra. Kiekvienai tas laikas atena savaime. Viena puikiai pagimdys 18, kita 30 metų. Ne nuo amžiaus vikas priklauso:-) Reikia pačiai būti pasiruošusiai motinystei:-)

    lina686

  5. 3

    zinau kad iki 35m turi butinai pagimdyti pirma vaikuti o siaip tai manau kad nereikia ilgai laukti juk fainai kai vaikas didelis o mama jauna

    inesaP

  6. 3

    kiekviena busima mama turi savo bioritma,ateina tas laikas kiekvienai skirtingai, man atejo 22

    Milana69

  7. 3

    nu va as irgi gimdziau pirmaji vaikiuka 22m.dabar jau laukiuosi treciojo ir noretusi iki 30m.pasigimdyti vaikiukus o toliau auginti juos ir beabejo viska derinti prie seimos...dziaugiuosi kad busiu jauna mama,o visa kita manau pasieksiu ir po trisdesimties :) o ir vaikiukai matyt jauna mamyte :) nors suprantu ir tas mamas kurias vaikiuku susilaukia po 30m.kiekvienam savo...:)ir sirdis jaucia geriausiai kada tureti didesne seimyna ;)

    Pearl

  8. 3

    Pirma mergyte turejau ,budama 23 metu.Buvau tuomet paskutiniame kurse institute.Kazkaip derinau mokslus ir mamos pareigas.Gyvenime visuomet yra ka veikti:mokslai,darbas,kiti svarbus planai.Pagimdai ir prisiderini prie to ritmo.Paskutini ,penktaji gimdziau budama 44 metu.
    Tiesiog jaunystej buvo lengviau isnesioti vaikeli.Bet manau,moteris pati turi nuspresti,kada noretu gimdyti.

    vilem

  9. 2

    Vienas mano dėstytojas pasakė, kad geriausia gimdyti iki 25 metų. Jis pagrindė moksliniu tyrimu. aš į tą laikotarpį nepapuoliau. Pagimdžiau 26, kai turėjau vyrą, tvirtą pagrindą po kojomis. Nuo vaikystės svajojau, kad pirma susituoksiu, o paskui ateis vaikučiui eilė. Svajonė išsipildė :))

    Irma

  10. 2