Atsakymai

  1. 4

    man irgi ta firma dideles reiksmes neturi, svarbu kokybe ir kaip man patogus, o va mano sunui 17 tai jam labai svarbu firma, mane tas siutina, nes is paprastes parduotuves daznai galima nupirkt geresni ruba, negu is tu firminiu website, bet kad jam dabar paauglyste.. tai kvailyste..

    gertruda

  2. 4

    as manau kad dar skiriasi ir kokybe :) kaip kada apsiperku bazeje, kai turiu daugiau pinigu parduotuveje :) kartais ir i "padevana" nueinu :))))) priklauso pagal finansus :) o ar vardinis drabuzis man nesvarbu, nebutinai turi but "armani" uzrasas kad gerai jaustumeis :)

    kristale

  3. 3

    skiriasi uzrasas kokybe ir kaina savaime aisku ;]

    ikmeskute

  4. 3

    skiriasi kokybe :) bet kartais visai neblogu rubeliu galima rasti ir turgui

    viktorijaz

  5. 3

    turguje yra ne tikri firminiai,ten padaro firmini zenkla ir viskas,o seip ir turguje geri rubai

    daina

  6. 3

    As apsipirkineju ir parduotuvese ir bazeje, o kokybe panasi visur, nes tokio slamsto priveza, bazej tai tai viskas tas pats, tai kai ka nusiperki, tai nesinori susitikti su tokia pacia bliuska ar pan. parduotuvese, tai nusipirksi tikrai gera ruba pvz Gelazniko parduotuvej, bet as sau negaliu leisti pirkti tokiu BRANGIU rubu. o geriausiai tai apsipirkti uzsieni, ten kokybe gera ir kainos nera kosmines. Labai megstu sportiska stiliu, tai ant tokiu rubu pinigeliu negailiu. mes visa seima su firminiais treningais vaikstom:)

    Gitana

  7. 3

    Manau skiriasi kokybe. Žinoma, viskas priklauso nuo firmos, kurioje perki:-)

    lina686

  8. 3

    Dabar viską sugeba padirbti, net ir originalus. Turiu keleta pažįstamų, kurie tais pačiai odiniais drabužiais prekiauja ir turguje, ir atiduoda į parduotuves, tai kad nežinosi, ar ta prekė ne 'turginė' pirkdama parduotuvėje. Taip pat mano draugė dirba siuvykloje, siuva drabužius, su etikete made in Italy. Tai irgi nesuprasi, kad tai vietinė 'gamyba', nes medžiagas vežasi tik iš Italijos, siuva pagal jų modelius. O ar išsitampys drabužis, iširs per siūles, tai jau rizikuoji perkant. Ne visada ir gerų, žinomų firmų drabužiai gerai atsilaiko. Pvz., vyro megztinis - Leros firmos, o labai greitai apačia išsitampė.

    elegancija

  9. 3
  10. 3

    aisq kad skiriasi ir ne tik etikete,labai retai perku drabuzius turguje ar bazeje, is tikro nepamenu kada ir buvau ten,nes tarkim nusipirkus dzinsus man ju uztenka max 3 men o parduotuveje - gan ilgam,tad koks skirtumas kad isleidi maziau bazeje jei po kiek laiko vel reikia pirkti ir tada jau gaunasi brangiau:)

    Doviliuke