Atsakymai

  1. 4

    Mano draugė turėjo du negimdinius nėštumus ko pasekoje - šeima be vaikučių :((( Jai nebuvo mėnesinių, testas rodė nėštumą, tačiau gimdoje jo nesimatė. Po geros savaitės užėjo baisūs skausmai. Paguldė į ligoninę ir abu kartus operavo :( Nebeturi nė vieno kiaušintakio :(

    almyte7

  2. 2

    tai nestumas kiausintakyje, apvaisinta kiausialaste nenuslenka i gimda, priezastys ivairios daznai neaiskios, tad manoma, kad spazmai, o kai kada po uzdegimo kiausintakio spindis susiaureja ir kiausinelis (jis didesnis negu spermatozoidas) nepraeina i gimda, tada nestumas vystosi kiausintakyje ir kadangi ten nedaug vietos tad jis gali plysti vaisiui augant, o kai kada tik vaisius zuva, sudetingesne komplikacija kada kiausintakiui plysus vaisus nezuva, bet prisitvirtina kur nors pilve, susiformuoja placenta ir vystosi nestumas, jeigu tai pastebima tad nestumas nutraukiamas, bet va skaiciau prancuzijoje mama laukesi trynuku ir tik gal 7 menesi pastebejo, kad mergaites gimdoje, o berniukas uz gimdos, bet baigesi viskas gerai ir vaikutis ir mama gyvi, deja, sitokia komplikacija gali baigtis tragiskai abiem..

    gertruda

  3. 2

    Mano draugei nebuvo mėnesiniu augo pilvas o vaikiuko nebuvo ir dabar ji labai serga visas organizmas sutrikes ir nežinia ar kada susillauks vaiko o jau nera labai jauna.

    mamyciuke

  4. 1

    mano sesei daug kartų "nevietoj" prisitvirtindavo,to pasekoj arba darydavo valymą arba įvykdavo savaiminis persileidimas:(tai dabar ji neturi vaikiukų ir anksti pasireiškė klimakso požymiai..

    tuti

  5. 1

    o vat mano geriausiai draugei del negimdinio nestumo ir jo komplikaciju nezinia ar pavyks isviso susilaukti vaikucio kadangi ivyko vidinis kraujavimas ir gelbejant ja pasalinio kiauside.
    Taigi jei yra kazkoks itarimas del negimdinio nestumo nieko nelaukit-greiciau i ligonine nesvarbu diena ar naktis-ne juokai cia!

    barskute

  6. 1

    Taip as tai isgyvenau pries 3 metus tiesiog nebesulaukiau menesiniu, o pilva vis maude pasidariau testuka ir jis parode nestuma, nuvykus pas gydytoja jis aisku nieko nepamate ir nieko nelaukdamas padare echoskopa kuriame nieko nepamate, liepe palaukti 1 diena ir vel atvykti,atvykau vel nieko nera,"aisku-negimdinis nestumas" pasake reiks operuoti kadangi jei plys savaime galiam ir gyvybes netekti isvykau visa apsiasarojusi daigtu ir vel atgal i ligonine o pakeliui toooks stiprus skausmas ir kraujavimas na galvoju galas man:( medikai apziurejo ir pasake operacijos nereiks ivyko savaiminis persileidimas taigi man galima sakyti pasiseke.

    barskute