• 14ats.

    4 menesiu kudikis nori sestis. Ar nepakenksim stuburiukui prilaikydami uz rankuciu leisdami jai atsisest?

    Ar nepadarysime savo 4 menesiu dukrytei zalos, prilaikydami uz rankuciu leisti sestis. Ji rieciasi ir mums nesinori ignoruoti vaiko tokiu "dideliu" pastangu, bet tuo paciu ir baiminames, kad nepadarytume zalos stuburiukui. Visi gazdina, kad dar anksti, bet mazylei labai patinka buti sedimoje padetyje (aisku mes vis dar ja prilaikom, paciai sedeti visu svoriu dar neleidziam). Ji nerodo jokiu zenklu, kad jai butu sunku, ji dziaugiasi, iskisus liezuvuka dairosi aplink.

    edita_gepoJudesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na manoji ir kazkur 4 men uzsinorejo sestis,tai sodinom prilaikydami,o stai dabar jai 5 men ir kuo puikiausiai sedi viena:-)

    daina

  2. 2

    mano dukryte tajp pat 4 men jau norejo sestis,taj prilaikydami leidom sedeti,dabar jai 5 men ir jau pasedi viena ba pagalbos

    daina

  3. 2

    mano taip pat dukryte sedosi, tai truputuka pasodindavau, taip pat prie saves trumpam pasodindavu, tada budavo labai laiminga.

    Roni18

  4. 2

    Manoji ir labai anksti rodė pastangas sėstis ir ji pasėdėdavo, tik tiek kiek pati nori vaiko negalima sodinti ir ramstyti pagalvėmis turi sėdėti tiek kiek jis pats gali jai prilaikote tai irgi tik nepersistenkite per ilgai keles minutes ir gana..

    mamyciuke

  5. 1

    jei nori pats tai nieko baisaus, tik ilgai jo pasodinto nereiketru sodinti :)

    poolman

  6. 1

    na as irgi taip manau, kad jei vaikutis nori ir pats labai stengiasi tai padaryti, tai manau su teveliu pagalba ir su saiku neturetu nieko atsitikti. Be abejo, mes jos nesodinsim dar paglvem atdeje. As visiskai sutinku su tuom, kad viskas ateina su laiku ir palaipsniui.
    Paziurekit, kaip ir kokiu kampu vaikutis sedi automoilio keduteje...
    Labai dekoju uz visu atsakymus.

    Anonimas

  7. 1

    cia tau paciai spresti reiketu..juk ne mazas vaikas esi-zinaoti turetum ka darai

    ingrandr

  8. 1

    padet atsikelt gali, bet sodinti taip vieno nelabai dar, i save atsiremus nebent keleta min leist pasedet

    Milana69

  9. 1

    Geriau labai nesistengti to daryti. Viskas turi būti savo laiku:-)

    lina686

  10. 1

    Na manau,jei tik taip padėsit jai atsisėsti ir leisit kažkiek pasėdėt prilaikant-nieko blogo neturėtų nutikti.Kenkia kai vaikus pasodina apramsto pagalvėm ar panašiai ir ilgai leidžia sėdėti.

    Vilmiene