• 7ats.

Atsakymai

  1. 3

    Pati negimdziau vandenyje,tacaiu vienas pazystamas pasakojo kad jo zmona gimde vandenyj.Labai ji patenkinta, kadangi skausma lengviau pakelti.Tiesa, ji gimde Anglijoje.

    Sagute

  2. 2

    siaip as bijociau netgi gimdyt vandenyje,atrodo vaikas prigers :))))
    gi ne zuvis tera,kad vandeny gimtu :))
    bet siaip sako juk 9men vandeny isbuna ir gali gimt vandeny .as tai negimdyciau nzn..
    na o siaip manau kainuoja gimdymas vandenyje nemazai,nes tai naujiena

    Milana69

  3. 2

    Kauno klinikos gal jau koki 20 metu turi vonias.. ir moterys megsta islaukt kaklelio atsidarym vonioje, nes numalsina skausma., bet man kazkaip tai nebuvo aktualu, nes praktiskai nejauciau saremiu, nes as patenku i ta 10% moteru kurios nejaucia arba bemaz nejaucia saremiu, tad jeigu tai tavo pirmas, gal ir tu patenki i ta sarasa?

    gertruda

  4. 1

    as tai irgi noreciau idomu P.Mazylio namuose galima taip gimdyt????sako maziau skauda per saremius ir beveik visom kas taip laukia saremiu neplysta tarpviete;) nes epidiuro tai labai,labai nenoriu tiek apie ji visko blogo girdejus ....

    almita

  5. 1

    Gimdyti vonioje tikrai galima Vilniaus Gimdymo namuose, ir naujai irengtose Antakalnio kliniku gimdyklose yra galimybe pasirinkti gimdyma vonioje.
    As pati negimdziau, bet vieno akuserio klausiau nuomones, tai jis sake, kad jei butu moteris, tikrai nesirinktu tokio gimdymo, nes pluduriuoija moterys tame kraujuotame vandenyje, sake baisu. Bet apie tai, kad skausmas mazesnis kazkaip nieko nesake...

    Anonimas

  6. 1

    Pas mus, turbūt, dar tai nėra labai populiaru ir prieinama:-)

    lina686

  7. 1

    yra.gyvenu palangoje, akusere sakekad gali pasirinkti gimdyma vonioje. klaipedoje ligonineje

    Anonimas