Atsakymai

  1. 4

    Vegetarai irgi zmones :)))) ir poziuris i juos zmoniskas, o kiekvienas valgo, ta ka nori

    almyte7

  2. 3

    normalus,stengiuosi ir aš mėsos atsisakyti,bet vistiek kartas nuo karto užsinoriu.

    emiliukas

  3. 2

    saunuoliai,jei tik sugeba gyventi palei tiek daug apribojimu maisto atzvilgiu tai puiku.man jie nemaiso,nors pati taip negaleciau = )))

    ervijota

  4. 2

    mesa labai skani,bet jei negali valgyt tai nereikia smerkti...

    daina

  5. 2

    Kiekvieno zmogaus pasirinkimas yra ka valgo kada valgo ir kiek valgo :) As nesu vegetare, bet nepeikiu ir tu zmoniu kurie yra vegetarai.Juk zmogaus organizmas ir yra pritaikytas valgyti "zoles" :) o mes puntam mesa.

    sarbal

  6. 2

    nesu ir aš vegetarė, bet mėsos mažai valgau, nes kol pagaminu, praeina noras valgyti. O kai norisi ko nors užkąsti, tada lendi į šaldytuvą ir aišku dešrytės gabaliuką pasičiumpi. Vien dėl tokių silpnybių negalėčiau būti vegetarė, Be to, už tokį gyvenimą be mėsos šeima mane iš namų išvarytų:)))
    O dėl kitų, tai man gaila, kai vaikus nuo pat pirmų dienų vegetarais augina. Manau, tai turėtų būti kiekvieno asmeninis apsisprendimas, o ne auklėjimo būdas.

    elegancija

  7. 2

    labai gerbiu tikrus vegetarus kurie nevalgo nieko kas turi mama ir veida.. o tie kurie laiko save vegetarais bet sakykim valgo zuvi tai ziuriu labai skeptiskai.. na koks cia vegetaras? tai labai gerai, bet darbo daug, nes ruost maista sunku, derint dar sunkiau.. 2 metus vegetariskai gyvenau.. bet gimus vaikui tiesiog tam laiko nebeliko..

    gertruda

  8. 2

    Aš neesu vegetarė, bet ir nesmerkiu vegetaru čia kiekvieno žmogaus pasirinkimas ką valgyti o ko ne. Aš valgau tai kas man skanu ir tikrai nevalgysiu to ko nenoriu nebent jau labai reikėtų:) O ar tikrai sveika valgyti tik daržoves ir jokios mėsos tai taip tikrai nemanau, juk žmogui reikia mėsos, ten irgi yra žmogui reikalingu vitaminų:)

    mamyciuke

  9. 1
  10. 1

    normalus, ju laisve rinktis ka jie valgo ir ko ne.

    simonytee99