Atsakymai

  1. 3

    taip vakar pasipuoseme eglute..o savatgali puosime langus su netiku sniegu ir lemputemis

    ingrandr

  2. 2
  3. 2

    dar nepuosiau,bet pasipuosiu maza eglute nes nelabai vietos yra,gal kokiu balionu palabinsiu,kad mazylei sukurciau pirmaja jos gyvenime kaledine nuotaika...:-)

    daina

  4. 2

    mes ir dar nepuoseme , pasipuosim likus 2 savaitems ikii kaledu!

    cindy

  5. 2

    mes dar ne bet artimiausiom dienom jau vaziuosim eglutes = ) o puosiu tai paprastai ,turiu tokias zvakides su zvakes jungiamom i elektra tai jas ant palangiu padedu o kambary eglute ir viskas,saikinga sakyciau bet labai grazu ir viduj ir is lauko = )

    ervijota

  6. 2

    Mes taip anksti niekada nepuošiam:)O puošim įprastai-dirbtinės eglutės didžiajam kambary didelė,miegamajam mažutė.Ir kiekvienam kambary dar sugalvoju kokių papuošimų,girliandų pakabinu,ant durų Kalėdinis vainikas.Tik eglutes šiemet reikės aukštai statyti,nes mažoji tokia smalsutė,tokia gudrutė:))

    Vilmiene

  7. 2

    mes irgi dar nepuosem. o seip tai bus aisku eglute dirbtine, o toliau bus matyt dar sugalvosim:))

    vestina

  8. 2

    na dar nepuošėm lyk ir ankstoka būtų:) na bet kaip jau puošim tai eglute,ant langu girliandų pakbinsime ir pan. na kaip bus fantazijos kaip ką sugalvosim taip ir padarysim.

    inetelee

  9. 2

    pasipuosti dar nepasipuosem, bet planuojam puosti kokia dirbtine eglute ir siaip po truputi kur kokia girlianda pakabint...:)

    VilijaPovilioniene

  10. 1

    Kad aš namų ir nepuošiu. Užteks Kalėdinės eglutės (bet ją puošim prieš pat Kūčias) ir gal dar kokią girliandą pakabinsim ant langų. Užteks man :))))

    Irma