Atsakymai

  1. 3

    labai paprasta mamytes mielos,duodu 100% kad pagimdziusios daznai guldydavot savo leliu prie saves o ne i lovyte,tad vaikutis priprato prie jusu ir logiska kad nebenori i lovyte,mano drauge taip pat pasidare,labai uzjauciu nes,tai tikrai vargina... manau dabar vienintelis budas atpratint taip elgtis,guldyt i lovyte ir tiek,aisku verks vaikutis,bet gaunat pasirinkt ar pora dienu pasikankint kol atpras ar taip ir toliau miegoti su naujuoju seimos nariu kartu= )

    ervijota

  2. 2

    uzmigdyti savo lovoj, o paskui pernesti...

    Jorkaile

  3. 2

    tegul uzmiega jusu lovoje po to perkeli i jo lovyte kaj uzmiega.

    daina

  4. 2
  5. 1

    uzmigdyti savo lovoje,kai giliai imigs perkelti vaika i jo lova

    ruta26

  6. 1

    na maniskis pradedawo verkti, bet kazkajp nurimdawo labaj grejtai palinksmindawom mes ji ir uzmigdawo ir dabar jokiu problemu...zino kad turi sawo lovyte taj joje ir teuzmiega...kazkajp jam patinka vienam paciam ir laisvai viska daryti...:)

    VilijaPovilioniene

  7. 1

    man tas pats buna neiskenciu ir pas save y lva vel pasimu:)

    inetelee

  8. 1

    mes irgi kovojam su vaikiuku del miegojimo lovyteje. I savo lovyteje miegoti nenori, o kai uzmiega pas mus,tai net ir miegancio nepaguldysi i savo lovyte. Tik padedam - is kart atsikelia ir verkdamas prasosi atgal pas mus. Bandem neimti, bet taip isirekia,kad neislaikom ir pasiimam atgalios:(

    gudute

  9. 1

    Pas mus tas pats. Mes maziu uzmigdom bendroje lovoje ir tada isnesam i jo lovele. Anksciau, kai tik ismoko vaiksciot, tai nakti nors ir keturiom pas mus atropodavo visada. Dabar jau visaip buna: sugeba ir visa nakti ismiegoti vienas, buna, kad ir ateina, bet uzmigusi as ji vel isnesu. Nors budamas visai lialius jis pas mane lovoj nemiegodavo, bet nelabai megsta vienatves. Tiesiog jam norisi su kazkuo is musu miegoti. Bet kolkas su juo nekovoju, nes man mazius netrukdo. Kai uzaugs, gi niekada nebenores su mama kaip koks mazelis miegot, tai kodel gi dabar kartu nepamiegojus :))))

    Agne

  10. 1

    ingrandr-na ji anksciau miegodavo savo lovytej o pas mane lovoi nemiegodavo,bet karta kaip susimuse zaisdama joje tai dabar nebenori joje guleti visai...

    inetelee