Atsakymai

  1. 2

    reikia sudominti. nemoki, tai reikia vesti i pamokeles. ten zaidimo forma su kitais vaikais per viena pamokele ismoks

    Jorkaile

  2. 1

    sudomink, pai isijunk i mokslus. ir tau gerai prisiminti ir vaikuciui padesi :)

    auksinis_drugelis

  3. 1

    Savo vaikučius, kai buvo tokio amžiaus, visko mokiau tik žaidimo forma. Nes jei tik prisėsdavai "rimčiau pasimokinti", tai ir pasibaigdavo visi mokslai.
    Kas liečia spalvas, tai mes turėjom spalvotų kaladėlių. tai statydavom kartu ką nors, o aš pas vaikutį prašydavau, kad jis man paduotų RAUDONĄ, ŽALIĄ, MĖLYNĄ ir t.t, kaladėlę. Arba paprašau, kad man atneštų tą rudą kamuolį ir pan. Tiesiog kiekvieną kartą akcentuodavau daikto spalvą.
    Na, o skaičiukus mokėmės iš reklaminių bukletų, kuriuose yra įvairios kainos surašytos. Tai ieškodavom vienetukų, dvejetukų ir t.t. Tol kol išmokom skaičiukus. O paskui juos skaičiuodavom, kiek ten jų yra iš viso. Bet tą darydavau tol kol vaikui įdomu. Per prievartą tokio amžiaus nieko neišmokinsi :(

    trejetukas

  4. 1

    o ko reikia taip bijoti to psichologo. Jis toks pats žmogus, kaip mes čia su savo patarimais, tik jis specialistas tos srities ir geriau pasakys ką reikia daryti - "spausti" dėl mokymo, ar leisti pačiai viską mokytis, kaip tai daryti ir kokiais būdais. Nes kaip supratau, tai mergytė mokosi iš karto keliomis kalbomis, tai kad nereikia norėti, kad viskas būtų jai paprasta suprasti ir išmokti. Gal kai kuriuos žodžius ir sunku yra lietuviškai ištarti, todėl jų ir nenori kartoti. Mano nuomone, galima būtų į tai atlaidžiau žiūrėti.

    elegancija

  5. 1

    Matyt kai "rimciau prisedi" su savo vaiku ,tai vaikas is baimes net lietuviu kalba pamirsta

    mute

  6. 1

    kodel is karto grudziat ta vaika ,pas psicologa??jei 3,5m,ji angliskai viska man pasako bet lietuviskai nenori kalbet ir nepamena ir neistaria..pazysta ji visas spalvas tik sakau kai su ja prisedu rimciau ,ji ziuri man i akis ir sako mama as nenoriu..as suprantu ji dar vaikas ir mazas.pritariu tokiu atveju,VILEM-GITANIUX-GERTRUDA.

    jolaana

  7. 1

    Gal ji dar tam permaža, aš tai pasitarčiau su vaikų psichologe ji rikrai tūrėtų žinoti ką tokiu atvėju reikia daryti.

    mamyciuke

  8. 1

    na yra vaiku kurie nenori mokytis, nezinia ar imanoma ka ir padaryt, mano vyriausias ir va maze tai tikrai is tu, tad lieka tik nuolat kontroliuot ir laukt kol panores.. o mano vyriausias be kontroles tik 10 klaseje pradejo mokytis, o siaip nuolatine kontrole tikrinimas, sako ismakau, o as dar paklausineju.. savitai gerai man, va antra karta vidurine baigiau, o su mazaja ko gero irgi taip vargsiu.. nors dabar maziem vaikam yra ivairios prgramos, netgi skaiciua, kad programa garantuoja kad vaikas nuo 2 metu gali ismokt skaityt, bet jos anglu kalba, bet gal kaad ka ir musu pedagogai nukopijuos..

    gertruda

  9. 1

    Manau priklauso nuo amziaus,jei dar maziuke,tai tikrai geriausia zaidimu.Maniskiui bus sausi 2 m,bet pats domisi,tai pazysta 12 raidziu, kai kurias spalvas, visko klausineja. Galetumet parasykit kokio amziaus jusu vaikiukas

    gitaniux

  10. 1

    Jei mokai spalvu,reiskia ji dar mazute pas tave.Ne visi vaikai megsta mokintis.Manau,spalvu galetum ismokyti zaisdama.Pvz. pasakai spalva(raudona),ji turi rasti kambaryje tos spalvos daiktu,ar ka nors truputi raudono ir turi prisiliesti prie to raudono plotelio.Po to tu eini gaudyti jos.Jei ji ,,turi''raudona spalva,ji isgelbeta.jei nesurado,ji gali sakyti spalva tau ir tave gaudyti.

    vilem