• 18ats.

    Moters kraujo grupe 4 rezus minus, o vyro 2 teigiama. Ar tiesa, kad sunku pastoti?

    Sveikos :-) as esu cia dar naujokele,bet man laaabai reikia Jusu pagalbos.Bukit geros,atsakykit i mano klausyma jai zinosit atsakyma.Tai va,labai noriu Leliuko, bet vis niekaip nesigauna pastot. Lyg ir simptomai pirmieji atitinka, bet ima ir pasirodo tos prakeiktos mm :-(.Mano kraujo grupe 4 rezus minus, o vyro 2 teigiama. Girdejau, kad turint tokia kraujo grupe kaip mano, pastot labai sunku. Ar tai tiesa??? Aciu Jums is anksto :-)

    hienceNesėkmingi bandymai pastotiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    geriausia krepkites pas gyd ir tegul istiria jus abu.pas mano drauge buvo tokia problema, tai ji kreipesi kaune i ( MOTINOS ir VAIKO KLINIKA ) ten padarius tyrimus paaiskejo kad pas mano drauge viskas gerai,o pas vyra buvo problema.pasake tai kad jis negales tureti vaiku,nebent megint dirbtina apvaisinima. tikiuosi kad pas jus viskas gerai.ir greitai is jusu sulauksim geru ziniu :) laikytes ir sekmes.

    deimantina

  2. 3

    na pastojimas ne nuo kraujo grupes priklauso kiek zinau,tad del to nepergyvenk.o kiek laiko jus jau bandot?seip sakyciau tiesiog reikia laiko,bandykit ir turetu viskas but gerai,tik va nenoriu gasdint bet kiek esu girdejus jei merginos kraujas minusinis tai reikia pastojus leistis vaistus kad vaikutis gimtu sveikas,bet daugiau tau galetu papasakoti ginekologe,pas kuria rekomenduociau apsilankyti ir butu atsakyti visi tavo klausimai mergyt

    ervijota

  3. 2

    pastojimas nuo grupes nepriklauso, mano minusas o vyro pliusas, tai pastojau per keturis menesius. 28 savaite suleidzia vaistus, o paskui turi suleisti per para nuo gimdymo, jei vaiko kraujo grupe teigiamas bus.

    Roni18

  4. 2

    gal nueiki abu pas gyd pasitikrinkit.. pasidarykit kokius tyrimus.. nenoriu gazdint bet mano draugei dare operacija, kad galetu pastot.. nes pora kart pastojo ir ne vietoj..

    kristale

  5. 2

    mano kraujo grupe minusas, bet pastojau per menesi.. taip kad nuo kraujo nemanau kad priklauso, o vaistus suleidzia 21 nestumo savaite lyg :) bandykit, ce jau niekuo nepadesim mes..

    kristale

  6. 1

    nuo kraujo grupiu vaisingumas nepriklauso

    ruta26

  7. 1

    as ir nemanau kad grupe turi itakos mano 3 minusine vyro 2 pliusine,tik pastojus truputi tyrimu daugiau daro su tokiom grupem...

    almita

  8. 1

    mano kraujo grupe 2 rezus minus o vyro 3 teigiama, o leliukui jau 3 menesiukai:)nemanau kad nuo kraujo grupes viskas priklauso,tiesiog galbut vyro spermatozoidai yra siek tiek apsnude ir iskas yks labai letai:)nesinervuok ir bandykite tai daryti kuo dazniau:)

    Doviliuke

  9. 1

    Aciu Jums visoms uz atsakymus :-)

    hience

  10. 1

    na pirmam nestumui graujo grupe neturi reiksmes, na tik kazkodel moterys su tokia graujo grupe turi polinki gimdyt mergaites, nelabai suvokiu kodel bet taip yra. na pas gydytojus rekomenduojama kreitis kada pora nesulaukia vaiku apie 12 men. Nusipirk ovuliacija parodanti testa tada zinosi vaisingas dienas ir aisku tada reikai daryt vaikuti, galima ir neislaidau nes tas testas apie 40Lt kainuoja, bet matuot T, nes ovuliacijso metu T pakyla 4-6 padalom, stebet gimdos kaklelio isskyras.. tad sekmes..

    gertruda