• 8ats.

    Gal kas zino kaip atsikratyti egzemos?

    Pries kelis metus man neis sio neis to atsirado egzema. Na, vieni gydytojai ja vadina taip, o kiti atopiniu bei alerginiu kontaktiniu dermatitu. Kas svarbiausia ir blogiausia, ta prakeiktoji man neduoda ramybes vasara, o siaip rudeni, ziema ir pavasary nuo jos ilsiuosi..Kur tik nesikreipiau, bet niekas nepasikeite. Gal kas zinot kokiu geru gydytoju Vilniuj? Ar kaip sia liga atsikratyt netradicines medicinos pagalba?

    hienceSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    betnovate 0.1% 15g kremas ir soliarumas

    ervijota

  2. 2

    as turiu atopni dermatita,bet vasara atvirksciai labai padeda saule,todel visa vasara stengiausi gaudyti saule ir dabar svari kolkas,nes ziema kai prasideda sildymas kosmaras buna,o padeda man tik geriamos tabletes nuo alergijos niezuli nuima ir tepalas celestoderm:)

    dzionike

  3. 2

    Man irgi padėdavo Betnovate.Sakau padėdavo,nes dabar kažkaip "atstojo"nuo manęs ta egzema.Net nežinau kodėl.Man visda būdavo atvirkščiai-vasarą ramu,o jau kai tik oras šaltyn-pasireikšdavo egzema.Bet kai pastojau-viskas baigėsi:)Dabar dukrai jau virš metų,tai karts nuo karto bando lįst,bet kažkaip labai mažai ir greit dingsat,neišplinta.Užjaučiu-bjauri liga:(Sėkmės-gal ir tau su laiku išnyks:)

    Vilmiene

  4. 1

    sveika,
    kiek zinau,kad si baisi liga neisgydoma,ji yra dvieju rusiu:sausoji ir slapioji, ir ji yra nervine.yra kremukai specialus pirkti vaistinej,bet jie tik pristabdo.

    genutester

  5. 1

    Odos ir venerinių ligų klinikoje (J.Kairiūkščio g. 2) pakankamai geri specialistai odos problemų dirba.
    MAn taip pat buvo kontaktinis drematitas. Kaip man aiškino gygytojas, jis kyla todėl, kad oda per daug išsausėja, o jei tau vasarą, gal ir saulė kenkia. Kaip pgr. dermatito atsiradimo priežastį jis įvardino išsausėjusią odą, ir sakė, kad jei oda turi pakankamai drėgmės, jokios ligos odos nepuola. Tai va, sakė, kad reikia ją drėkinti pakankamai, o kad neerzintų kremai visokie, drėkinti geriausiai vazelinu paprastu, vaistinėse galima įsigyti. Labai rekomendavo karts nuo karto pasidaryti vazelino voneles: apsitepi rankas storu sluoksiu nakciai ir uzisimovus pirstines miegi. Tada oda tampoa dregna ir elastinga, ir apsaugota. Ir vengti liepe visokiu stipriu dirgikliu, ypac stiprus dirgikliai yra sampunai, indu plovikliai... Tavo atveju, gal kremai nuo saules, ar kazka kito dar tepi vasaromis? Galva sake plauti su guminemis pirstinemis, bet ne su paprastomis, kuriose rankos prakaituoja, bet su tokiomis, kurios turi medvilnini idekla, sake vaistinese taip pat yra, as dar netikrinau, bet vis ruosiuosi, o tepalu tai visokiausiu isbandziau.
    Geriausiai padejo cultivate... ar pan.

    Anonimas

  6. 1

    Celestoderm tepaliukas.Man kartais atsirasdavo ant skirtingu kuno vietu ir net nezinau lygsiolei tiksliai kodel.Jei nepasitepu siuo tepaliuku,demeles pradeda plestis.Ejau kazkada pas gydytojus,tai butent ju rekomendacija sis tepaliukas tikrai yra veiksmingas.O priezasciu nurode begale,kuriu sunku butu isvengti visiskai,negalima nervuotis,negalima kavos gerti,negalima prakaituoti,grynas oras,patalpos vedinamos...jau ir nebeatsimenu visu :).O ir nebesigilinau labai,nes sis tepaliukas labai padejo.Beje,kaip viena mamyte cia minejo,kartais man ir soliariumas padedavo.

    geguziukas

  7. 0

    Aciu uz issamius atsakymus :-) :-) kai pagalvoji kad vasara ateis ir vel ta pabaisa uzpuls - fui kaip nesinori ...Reiks vel bandyt gydit :-(

    hience

  8. 0

    o cia hormoninis ar ne tepaliukas?Beja ,aciu nesakysiu,nes ua tai dekot negalma :-(

    hience