Atsakymai

  1. 4

    normeliai,bet anksti atsikelia kad ir kaip velai nuetu miegot

    daina

  2. 4

    mano vaikuciui zinok ta pati beda..o tu pries miegiuka pamegink paduoti melisu arba met arbatos jos ramina..beto yra neuro abateles skirtos maziums vaikams

    ingrandr

  3. 3

    na mas sitokia situacija nepazystama, nuo pat gimimo miegojo puikiai ir nuo 7men nebesikele naktim...
    o nuo ko priklauso ,kad vaikas kelias nakti siaip prasibunda,ar atsigert ko tai net neisivaizduoju...

    Milana69

  4. 2

    manoji miega labai puikiai,neturi jokiu problemu... bet jei imti oziuotis manau paprasciausiai nekreikciau demesio,kad vaikas nezureiksmintu to ir suprastu kad naktis poilsio metas

    ervijota

  5. 2

    mano maziukui ir 1metai 1menuo beveik :) miega pastai, keliasi buna kas 20 min ir nenori nei gert nei valgyt.. zyzia, muistosi.. nieko neiseina padaryt, arba nakti keliames ir zaidziam arba pavyksta uzmigdyt supant..

    kristale

  6. 2

    mum 8men.nakty kelesi 3-4 kartus

    ausrab

  7. 2

    Pas mus tokiu bedu nera. Maziukas jau nuo 4 menesiu atprato naktimis valgyti ar gerti, ismiega visa nakti. Aisku, buna kartais, kad nakti nubunda, pazirzia, bet as tokius atvejus nurasau i dantuku dygimo bedas, o siaip jis ramus. Tik labai jau nakti spardosi, vis pusplikis miega, tenka vis nueit ir uzklot.

    Agne

  8. 2

    oi kokia aktuali temele:) ir mano dukrytei 1m 1men tai miega taip kaip ir tavo nakti keliasi 2-3 kartus atsigeria pienuko ir vel miega ir vartosi daug, beda dar ta kad negeria jokiu arbatu :( nezinau ir as ka daryti laukiu kantriai kada pageres jos naktiem miegelis, To linkiu ir tau:)

    rrr3

  9. 2
  10. 2

    iki metukų kas 20-30min.prabudinėdavo,dabar kartą nakti prabunda atsigeria ir toliau miega.
    dariau aš mėtų voneles,dabar duodu melisos arbatos.

    emiliukas