Atsakymai

  1. 4

    kai jau bus dazni saremiai tarkim kas 5min jau gali vaziuot.

    daina

  2. 4

    man atrodo kas 5 min bet bijau apsirikt, zodziu turi skausmas uzeit reguleriai.. jei skaudes paimk laikrodi ir sek.. man taip buvo, kad visur su laikrodziu vaiksiojau :) svarbiausia nepergyvenk :) sekmes :))

    kristale

  3. 3

    geraiusia vaziuok kaip saremaii uzeina kas 5min :) sekmes ir laukiam naujienu is atves :)))) laikykis

    deimantina

  4. 3

    turi buti saremiai kas 5 minutes pasikartojantis! o skausmas toks panasus i menesiniu, toks astrokas nuo pilvo i aapacia!

    cindy

  5. 3

    jei nubegs vandenys tai turi nedest ir paskubet vaziuot i ligonine,o jei prasides saremiai tai gali neskubet per labiausiai,o tiksliai kas kiek tai nezinau,as kai vaziavau tai man buvo kas 6 minutes saremiai

    ervijota

  6. 3

    kai bus tau tie skausmai pati suprasi,kada jau vaziuoti

    ingrandr

  7. 2

    kas 10 15 min bet man buvo nereguliarus skausmai tai ir nelabai ka supratau:) jau kaip pradejo gerai skaudeti tik tada isvaziavau:)

    mamyciuke

  8. 2

    Turi būti reguliarūs sąrėmiai ne rečiau kas 10min. Tada turėtum pradėt ruoštis. Ir, jei jie pradės dažnėt, tada nelauk tų 5min, o važiuok ankščiau. Na, o jeigu nubėgtų vandenys, tada iš karto reikėtų važiuoti į priimamąjį.

    trejetukas

  9. 1
  10. 1

    man tai buvo taip pat pirmas nestumas.ir man saremiai kartojos kazkaip nelabai reguliariai kas 3-5-7 min..tai tada ir isvaziavau i ligonine.. :), svarbiausiai buti ramiai ir nepergyventi..

    Miranda