• 23ats.

    Kiek laiko gerete kt ir po kiek laiko pavyko pastoti?

    kt geriau 2,5 m. Nutraukiau pries beveik 4 men. ir nepastoju... norim be galo vaikelio ir nezinau, ka galiu padaryti, kad greiciau jo sulauktume. Ir vitaminus geriu, ir nerukau, ir stengiuos nestresuoti... Bet nepavyksta. Sunku laukti...

    LaukianciojiNesėkmingi bandymai pastotiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    as nustojau vartoti kt ir pastojau mazdaaug po dvieju menesiu..o tu megink myletis per savo vaisingas dienas..aba va gydytoja mano draugei yra patarusi,kad netgi reikia myletis per menesines,norint pastoti.

    ingrandr

  2. 6

    as geriau 3 metus.. pastojau per 1men.. planavom maziuka, nutraukiau kontracept. ir pastojau iskart, negalvojau kad taip greitai, vitaminus geriau visa nestuma..

    kristale

  3. 5

    pavydziu,kas pastojo iskart po kt. Buvau pas gydytoja pries pora menesiu,patikrino,sake kad esu sveika,tepinelis geras.patare pagerti vitaminus pregnance(atrodo taip vadinas) ir ateiti kai pastosiu. maniau,kad tik nutrauksiu ir bus.labai tikejaus ant svenciu buti ne viena... bet pasirodo ne viskas taip paprasta.kiek skaiciau atsiliepimu,tai daug kas nepastoja po kt vartojimo is karto... bet matyt gerai sako,kai labai nori ir neiseina, o kai nesitiki ir nustebina.tik va beda,kad tikiuosi kiekviena karta... :(

    Anonimas

  4. 5

    aš gėriau beveik 4m ,o pastojau per nepilną mėnesį,nors irgi galvojau,kad neišeis taip greitai..svarbiausiai gerk folinę rūgštį,ji greičiau atstato vaisingumą,dar gali po pasimylėjimo atremt kojas į sieną lyg ruoštumeisi "žvakę"daryt,sako tada spermatozoidai lengviau patenka,kur priklauso,aš taip pirmąjį planavau:)svarbiausia nesijaudink taip atskris ir pas jus angeliukas,sėkmės:))

    tuti

  5. 5

    o pas daktares buvai pasikonsutuot? na as neplanuotai pastojau,tad man neteko taip nerimaut kaip tau. Linkiu kaledom gaut dovanu geru ziniu = )))

    ervijota

  6. 5

    As pastojau praktiskai per menesi laiko,kaip jau nusprendem galutinai,kad mums reikia vaikelio:))))))).o vitaminus nesciosioms pradejau gerti,kaip tik pastojau ir geriau visa nestuma:),o kad nepastoji tai pastosi,kartais reikia laiko ir kantrybes:)

    Egle

  7. 4

    Naudojau kontraceptini zieda. Rugsejo pradzioj paskutini isidejau,o lapkricio menesi jau pastojau :)

    almyte7

  8. 3

    Geriau metus kazkur o kai meciau pastojau po menesio ir labai to apsidziaugiau,nesijaudink atsistatys organizmas ir pastosi sekmes:-)

    Nadezda

  9. 3

    Aš labai greitai kažkur per menesi.

    mamyciuke

  10. 2

    pastoti tikrai galima per menesines .cia rimtas dalykas. askt geriau 5metus ,kaip jau planavom maziuka tai nustojau gerti bet pastojau po geru 5men.

    deimantina