Atsakymai

  1. 3

    kaledu tardicija pas mus kepam kalakuta ir suaugusieji iteikia dovaneles vienas kitam :) o vaikuciams kaledu senis :)))))))

    deimantina

  2. 2

    O pas mane seima issibarste, atsiribojo vieni nuo kitu, tai ir tradicijos numire tuo paciu. O tu tradiciju mes turejom daug ir labai graziu. Naujuju metu ryta visada kaimynai rinkdavomes gerti arbatos pas kuri nors viena gyventoja ir linketi vieni kitiems ivairiu dalyku. Kovo 8-aja tetis visada dar man ir mamai miegancioms padedavo ant pagalves i lova tulpiu. Verbu sekmadieni tetis pats pirmasis atsikeldavo ir parsineses kadagio pakedendavo mums plunksnas. Per Velykas visada mes su kiemo vaikais ridendavom kiausinius nuo stogo dangos lakstu. Per mano gimtadieni tetis visada parnesdavo man ne geliu, o raudonu klevo lapu puokste. Tu tradiciju galeciau dar vardinti ir vardinti.

    Agne

  3. 2

    na istikro net nezinau,nera musu seima labai tradicinka,viskas priklauso nuo aplinkybiu ir situacijos, bet vat per kaledas dovanu teikimas tai cia tradicija vienintele,dar zasi kepam

    Milana69

  4. 1

    Agne taip graziai parase... net pavydas sueme netyciukais :D man tai be galo nuostabu,kai seima turi tradicijas... gaila,tik kad pas tave agne ju nebeliko(minejai kad issibarste visi)... bet niekas netrukdo savo seimoje kurti kazka grazaus :) sekmes :)

    Laukiancioji

  5. 1

    Na, pas mus jau tradicija tapo, kiekvienais metais per Kalėdas visiems suvažiuoti pas mamą. Daugiau kažkokių rimtesnių tradicijų neturim :(

    trejetukas

  6. 1
  7. 1

    Hmmm, kazkokiu ipatingu tai kaip ir neturime lygtais ....

    Mazute

  8. 1

    Kai susirenkame visa seima i rateli, butina issikepti avienos saslyku... labai skanu:D

    Dzeinara

  9. 1

    nebutinai svenciu tradicijos. o aplamai, jusu seimos.

    Laukiancioji

  10. 1

    Ta parsme švenčiu tardicijos ar taip kokios na pas mus nera jokiu tradiciju.

    mamyciuke