Atsakymai

  1. 4

    gyvenu Vilniuje, bet apie specifinius restoranus gurmanams nesu girdėjusi. Man dabar dar ir sunku būtų pasakyti, koks yra gurmanų patiekalas, kad dėl jų reikėtų atidaryti specialias kavines, restoranus ar pan. Manau dažname restorane, kavinėje ar pan. galima rasti sau tinkantį 'gurmanišką' patiekalą. Va, kažkada vienoje kavinėje valgiau patiekalą iš jaučio pautų:))) tai manau pakankamai netradicinis patiekalas:)) O ir kitų jūros gėrybių, sraigių ar kt. patiekalų yra dažnoje užeigoje. O jau elitiniuose restoranuose - visada. Tiesa, Vilniuje, Vilniaus vartų pasaže buvo atidarytas restoranas "Marino", kuriame buvo žuvies ir jūros gėrybių patiekalai, įvairūs prabangūs vynai ir šampanas (apie 150 rūšių). Bet jeigu neklystu, ji net metų neišsilaikė, greit buvo uždaryta, nes pelno jokio neturėjo, vieni nuostoliai, na o kitos tokios specifinės užeigos - nežinau. Be to reikia turėti gerą sponsorių, kuris galėtų pavaišinti gurmaniškais patiekalais, nes bent jau man nėra taip paprastai įkandamos tokių patiekalų kainos.

    elegancija

  2. 3

    Mane domina mamyciu nuomone apie siuos restoranus,o ne Google informacija,As nezadu Vilniun vaziuoti.Lankiausi gourmet restoranuose kitose salyse ir mane domina padetis Vilniuje.
    Siame mieste aplankeme nemazai restoranu,bet ne gurmanams.Gal tokiu ir nera?

    vilem

  3. 2

    Labai grazus ir issamus Elegancijos ir Agnes pasisakymai.Tikrai daug informacijos.Manau,kad Vilniuje nera lengva rasti tikra gumanu restorana.Ekskliuzyvini restorana,kur galima butu paskanauti imantriu patiekalu.Tokie ,auksto lygio restoranai,turetu buti labai brangus,auksto lygio aptarnavimas.Patiekalu porcijos turetu buti mazytes,taciau tie patiekalai atrodytu kaip meno kurinys.

    vilem

  4. 2

    nezinau,nes ne vilniuje gyvenu.taciau pasieskok google ivesdama skilti gurmanu restoranas vilniuje ir ten manau tikrai rasi tinkama restorana sau

    ingrandr

  5. 1

    Lankiausi "Stikliuose" ir "Lokyje".Ispudis labai geras,tik kainos vos ikandamos

    ruta26

  6. 1

    Vilem, tai "Lokys" butent toks, kur gausit imantriu patiekalu po mazyte porcija, atrodys kaip meno kurinys. Dar galite bandyti Traku gatves kampe "Le Provance", jame irgi gamina imantrius patiekalus toks vienas labai jau didelis gurmanas, kuris net tris panasius restoranus turi, net jums sukurs grozio ir skonio sedevra. Gal pas lietuvius ta maitinimosi kultura nera labai isvystyta, bet nors keletas tikru geru restoranu yra :)))

    Agne

  7. 1

    Jeigu turi omenyje ne iprastus restoranus, kuriuose yra visko po truputi ir internacionaline virtuve, tai galiu parekomenduoti keleta. Indu restoranas pries pat katedros aikste Ogminu gatve, berods, ten savininkas indas, tai jis pats sudarineja meniu, apmoko virejus. Pilies gatveje pradzioje yra argentinieciu restoranas su gausybe vynu ir steiku. Maironio gatveje yra Steak House restoranas, kuriame tu steiku kokiu tik nori ir negi pagal tavo pageidavimus iskeps. Rudninku gatveje yra Belgu restoranas, jame didelis alaus ir juru gerybiu pasirinkimas. Gedimino prospekte yra "Pas Rudolfa", ten gausit cekisko maisto ir cekisko alaus. Kazkur yra prancuzu restoranas, bet ten dar nebuvau. Salia vokieciu gatves yra "Dubliner", airiu valgiu ir alaus restoranas. Dar yra mandras restoranas "Lokys", tik gatves nepamenu, kazkur netoli Stikliu ir auksto lygio. Jame gausit imantriai paruostos zverienos, laukiniu pauksciu ir ekologisku darzoviu is nuosavo darziuko patiekalu ( ziurejau apie ju darza laida net). Zinau dar keleta specifiniu virtuviu restoranu, bet jos man nepasirode kazkuo ypatingos.
    Elegancija, o jaucio seklides tai turbut valgei pas kinus Akropolyje :)))

    Agne

  8. 0

    Sardo restoranas man gerą įspūdį paliko. Maistas tikrai gurmaniškas. Yra ten ir pigesnių, ir brangesnių patiekalų, bet kažkaip viskas skanu buvo ką valgėm.

    Anonimas

  9. 0

    Stebuklai, gynėju gatvėje ir Lauro lapas netoli pramogų banko. Na čia jau ieškant kažko imantraus, po algadienio :D

    deze24