Atsakymai

  1. 5

    taip yra mamu kurios pacios blokuoja..o jei blokuoja is administracijos,tai ir paraso,kad uzblokavo piktavaliskai..o mamos kitos blokuoja pacios..

    ingrandr

  2. 4

    admin blokuoja,mamos tik gali pranesti apie ju manymu netinkama ar pasikartojanti pavyzdziui klausima tada admin svarsto ka daryt ir ar isties jis netinkamas...

    ervijota

  3. 4

    Blokuoja klausimus patys nariai, nes nuolat į klausimus atsakančios mamos, geriausiai žino, kurie klausimai pasikartoja. Ši funkcijas yra labai reikalinga todėl, kad svetainė nebūtų pilna pasikartojančių klausimų, o aktualius atsakymus būtų galima rasti vienoje temoje, o ne išmėtytus per daugelį tokio pat pobūdžio klausimų.
    Administratoriai taip pat kartais pašalina akivaizdžiai netinkamus klausimus, bet tai daro be atskiro blokavimo.

    AdminIeva

  4. 3

    Pačios mamos taip pat gali blokuoti klausimus, pagrįsdamos, kodėl jos taip daro. Dažniausiai taip yra todėl, kad dauguma klausimų yra pasikartojantys. Mielosios, naudokimės daugiau paieška ir manau, kad tokių problemų nebus:-)

    lina686

  5. 2

    Pacios mamos, admin tik perziuri

    Jorkaile

  6. 2
  7. 2

    Aciu Ieva, kad parasete apie tuos blokavimus, nes kai kurios mamos vis bando paaiskinti, kodel viena ar kita klausima uzblokuoja, bet lieka nesuprastos ir tampa vos ne uzblokuotosios priese.
    Esu cia labai seniai, tai jau pastebiu, kurie klausimai kartojasi ne po viena karta, tai toki blokuoju ir parasau komentara, nuoroda i ankstesnius tokius pat klausimus. Taip darau ne as viena ir tik tam, kad draugiskai padeti adminams palaikyti cia tvarka, o ne siaip sau kvailioti ar uz kazka kerstauti. Be reikalo niekas nieko neblokuoja, atsiranda tik vienetai mamu, kurios uz kazka kerstauja :))))

    Agne

  8. 1

    nares blokuoja,jei kartojasi.Admin pasilieka teise-palikti ar pasalinti

    ruta26

  9. 1

    man juokinga, kai buna tikrai vertingi klausimai uzblokuoti...bet gal taip mamytes "gydosi" depresija..gal joms to reikia, tai tiek to...tada lai buna musu klausimai joms uz antidepresantus, visgi pigiau....

    juratele

  10. 1

    na mano klasimus blokuoja mamos..cia yra tokios dvi.

    ingrandr