Atsakymai

  1. 4
  2. 4

    Dažniausiai vadinu branguliu arba sumalonintu jo vardu,o kartais tėveliu pavadinu :)

    almyte7

  3. 4
  4. 3

    Zuikis :) kadangi bendraujam rusiskai, tai kartais ,,Papik'' :))

    liuli_liuli

  5. 3
  6. 3

    Mudu su vyru niekada vienas kito nevadinom "kačiuku, zuikučiu, saulele" ar pan. Kreipiamės vienas į kitą vardais. Tik prašau kitų mamyčių neįsižeisti, bet man tai tie tirli pirli kažkaip kvailokai atrodo. Pažinojau šeimą, kurioje šitaip vienas kitą vadino, tai dabar jau išsiskyrę. Aišku ne nuo to priklauso poros santykių tvirtumas, bet man tai keista kažkaip. Va vaikus, tai su mielu noru visokiais kačiukais, zuikučiais išvadinu.

    trejetukas

  7. 3

    tikrai negailiu savajam graziu zodziu,bet dazniausei tai mazium

    viktorijaz

  8. 3

    oij as visaip vadinu... o cia kai geruoju ar bloguoju kai esam klausi = ))) o jei rimciau tai zuikiu,ma,tetuku,saldainiuku,meskiuku,vyreliu ir t.t.

    ervijota

  9. 3

    mes vardais kazkaip nesivadinam,net nezinau kodel :)))
    na nebent tik prie kitu,o siaip tai katine,pinci,zuiki vadinames...

    Milana69

  10. 3

    Vadinu Saule arba Saulute :),o jis mane zuikiu :).Vienas kita jau taip ipratom vadinti ir prie giminiu,draugu.Atsimenu net juokas paeme,kai geriausia drauge,vestuvese budama pirsliene buvo iteikusi rasta toki mums,kuriame patikslinami vardai,kad "nesusipainiotu" kas nors -"Saule -(tai jis),Zuikis -(tai ji)" :))).Mes labai retai,kada vienas kita vadiname vardais,dazniausiai,kai supykstame.Arba,jei jau vyras kreipiasi i mane vardu,zinau,bus rimtas pokalbis,net sunerimstu siek tiek del to :)

    geguziukas