Atsakymai

  1. 5

    visu pirma mano romantiska vakariene neapsieina be kruvos zvakiu,atsaldyto sampano ir musu dainos,o patiekalus gaminu ivairius - kartais kepsniai su suriu ir ryziais, lietiniai su braskem ir sokoladu,pyragas kuri jis labai megsta ir dar daugeli kitu... gaminti ka nori gali,svarbu kaip pateiki,as visad papuosiu lekste citrinos griezineliais,pjaustiniais is pomidoru ar dar kuo,nes tada skaniau valgyt(bent jau man) ir nuotaika geresne pamacius = )))

    ervijota

  2. 5

    Pas mus kiekviena savaitgali romantiskos vakarienes.Valgom svetaineje,prie zvakiu,muzikos,apsirenge sventiskai.Patiekalai imantresni.
    Siaip as turejau vakar romantiska vakariene gurmanu restorane.Skaniai pavalgem,pabendravom,ragavom 3 rusiu vynu.Po to susikibe uz ranku begom i metro lyg dvidesimtmeciai.Buvom tikrai labai romantiskai nusiteike.

    vilem

  3. 5

    retai kada pas mus pasitaiko tokios vakarienes..bet dazniausiai,tai buna saldus patieklalai..o pasipuosiu tai uolat vis kitaip:)

    ingrandr

  4. 3

    Tokia vakarienė pas mus būna per ypatingas progas:-) Tada dažniausiai ruošiu ką nors tikrai skanaus, pvz.: skaniai paruoštą žuvį, kokį nors kepsnį. Tik maisto neturi būti daug, juk ne valgyti pagrinde susėdame, o paminėti mūsų šventės. Dar nuperku įvairiausių vaisių, juos gražiai paserviruoju. Taip pat atšaldau skanaus vyno butelį:-) Visa tai patiekiu ant romantiškai nukloto stalo: su rausva staltiese (ar bent jau rausvomis servetėlėmis), galima rožių žiedlapių šiek tiek pabarstyti. Žinoma, pati atrodau taip pat ne praščiau:-)

    lina686

  5. 2
  6. 1

    Musu namuose romantiska vakariene neapsieina be sampano ar vyno ir zvakiu. O valgyt galime nuo idarytu vistienos krutineliu suriu iki virtu bulviu su spirguciais..

    Imbiere

  7. 1

    Kažkaip jei jau romantiška vakarienė tai norisi pabėgti iš namų į kavinę , vaikus palikus močiutėm ,na bet jei tenka gaminti ilendu į internetą išsitraukiu įdomesnį receptą nes kokia romantika jei vyras valgo 12 metų tuos pačius patiekalus

    Dominyka26

  8. 1

    treciadieni kaip tik buvo vyro gimtadienis, tai laukiau jo namuose su karsta vakariene.nieko ypatingo negaminau, karbonada su suriu ir ryziais bei darzovemis.desertui sluoksniuota zele,su grietinele ir migdolais :) o stala papuosiau is zvakuciu sudaryta sirdele ir jos viduryje padejau sampana ir taures:) dar iziebiau eglute,ijungiau muzika ir viskas buvo puiku:))) tiek tereikia ir tokia romantika :)))

    Laukiancioji

  9. 1

    mes stengiames kuo maziau apdoroti produktus, kad nezutu vitaminai, todel vakarienei pakaks vyno, pelesiu surio ir alyvuogiu, na dar braskes su ledais

    vinipukas

  10. 1

    Mes retokai romantika uzsiimam pastaruoju metu, bet jeigu jau sugalvojam, tai darba savaime pasidalinam. As padarau namus jaukesnius zvakemis, smilkalais, parenku muzika, serviruoju stala, atsaldau vyna, ji papilstau. O vyras gamina vakariene. O patiekalu buna visokiu: nuo indisku troskiniu, orkaiteje keptos zuvies, meksikietisku ar vidurzemio juros patiekalu iki paprasciausiu makaronu su mesyte :)) Susideliojam maista leksteje kaip kokiam restorane, pasiklojam ant keliu po rimta medziagine servetele ir sau pasikuzdedami valgom, kad vaikucio nepazadinti :)))

    Agne