Atsakymai

  1. 5

    na tik kol ligoninej gulejom tai leido vaistus nuo skausmo,o namie jokiu vaistu negeriau,tiesiog sukandus dantis kentejau

    nesvarbu

  2. 4

    o cia manau gydytoja privalo pasakyti,kas padeda numalsinti skausmus

    ingrandr

  3. 4

    nu zinok nelabai tu ji numalsinsi,turi praeiti laiko.man jau greit bus puse metu,o dar randas yra uztirpes,bet cia daktare sake kad normalu,iki metu turi visai viskas praeiti.
    Kantrybes tau!!!zinau kad skauda,o dar vaikuti reikia imti ir maitinti,prasyk kad vyras daugiau padetu.

    genutester

  4. 4

    anonimas nevisos cezario operacijos savo noru, man taip pat padare operacija, nors to ir nenorejau, bet reikejo. as tai kai gelejau ligonineje man leido vaistukus nuo skausmo, o namie tai truputuka skaudejo tai buvo israse recepta jei skaudetu tik neatsimenu koks tai buvo pavadinimas. gali pagerti nuo skausmo vaistuku.

    Roni18

  5. 3

    Aš geraiu tik ligonineje nes labai skaudejo o keltisprie vaiko tai reikia, o namuose tai ne jau nebeskaudejo.

    mamyciuke

  6. 3

    Mano draugei dare cezari, tai ligoninej jai keleta dienu tikrai skaudejo, gere nuskausminamuosius, o kai israse namuciu, tai ir receptuka dave vaistukams. Jai paskaudedavo pivuka tik menesi, o paskui jau tik tempimas pasijausdavo randelio vietoje.

    Agne

  7. 2

    na anonimui galiu pasakyti kad tikrai ne savo noru dare cezari,siaip man irgi leido vaistus,o dabar nusipirkau ibuprofeno,bet bijau kad mazyliui nekenktu nes pati maitinu

    Braske26

  8. 2

    jezau vargses jus mamytes su tais cezariais,nepavydziu:( Linkiu kad visi skausmai jums kuo greiciau praeitu ir viskas gerai uzgytu!

    Irina

  9. 1

    Man padejo po cezario dikloberl zvakutes.Jas ligonineje rekomendavo.Ligonineje galima buvo jas naudoti kas 4 valandas.Sunaudojau pakeli. Ir dar beveik viena pakeli namuose, tik ne taip daznai, gal 2 vnt per diena.Baisiai skaudejo nugara ties mentim, atrode, kad nugara mano toj vietoj tiesiog atkris.Cia gali buti nuo spinalinio.Dabar beveik neskauda.Praejo 3 savaites.

    liutukas

  10. 1

    man ir ligonineje leido KETANOV vaistukus ir namuose gryzusi is ligonines taip pat leidausi KETANOV ampules, bet tik dvi dieneles, o veliau skausmas rimo.

    barskute