• 15ats.

    Ar sunku auginti pametinukus?

    Auginu 7 mazuliuka ir, atrodo, vel laukuosi. Bet reiks dar pasidaryti testuka. 5 diena turejau susirkti, bet nesusirgau. Jaucuosi tragiskai silpna, noriu miego iki isprotejimo. Esu pasimetusi ir nezinau, ka daryti. Bijau sakyti vyrui.

    LINOS1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    yra savu pliusu savu minusu auginant pametinukus, va rubai, zaislai daiktai visi neissimeto, vaikai mokosi geriau nes konkuruoja nuolat (bent jau mano labai konkuruoja) kol maziukai vienas kita uzima, tik gal koki pusmeti antram gimus sunku su abiem i lauka isiet (as tada daugiaaukstyje gyvenau) ir neturejau dvigubo vezimuko, (nezinau ar dabar yra dvigubu vezimuku pirkt bet juos galima kataloguose uzsisakyt) tad mergaite dar vos paeina, o maziukas vezimelyje tad ir i parduotuve ir kitur vargas, bet gal tik pusmeti veliau tai tikrai lengvaiu negu didesniu skirtumu ypac lengva kai mokykla prasideda jie labai vienas kita uja del mokslu ko nepasakyciua apie va vaikus kurie skyresi 5 metus..

    gertruda

  2. 2

    As auginu pametinukus. Taip, pirmaisiais metukais buvo sunku-galvodavau kartais, ar as tik neisprotejau, bet sakoma, jei taip mastai, reiskia viskas gerai. Galiu tiek pasakyti, kad sunkumai praeina ir ju kaip nebuve. Lieka didziulis dziaugsmas. Smagu yra visiems, tevams, vaikams tokiems-jie taip prisirisaprie vienas kito. labai idomus ju bendravimas-nuostabu ziureti ir is sono. Tegu tas Jusu vyras sugrizta i realybe, dziaugites ka turite, ka abu kuriate. Tikrai, tai neapsakomai smagu. Sekmes Jums kuo didziausios.

    jurc

  3. 2

    na o del sunkumo tai galesiu pasakyti tik po gero menesiuko kai jau turesiu vaikiuka :) bet jauciu tikrai bent pirmi metukai yra ne is lengvuju...paskui jau kai vaikiukai paauga yra lengviau o pirmi metukai manau yra sunkiausi...bet vaikiuku sypsena manau atpirks viska, o ateity paauge vaikiukai, bus patys geriausi draugai :) sekmes ka benusprestumet...nusipikite testuka ir pasitikrinkite,kad zinotumet kaip yra is tiesu :)sekmes!

    Pearl

  4. 2

    na nzn, manau nereikia bijoti savo vyro. juk jus esate seima. abu atsakingi uz tai ir manau abu turit nuspresti kaip toliau elgtis. pirmiau tri ysitikinti ar tikrai yra nestumas o paskui butinai pasikalbeti su vyru. sekmes

    vestina

  5. 2

    as kazkaip buvau jam uzsiminus kad gali taip buti sakau ka tad darytume?sakau ar gimdytume ar kaip nors kitaip sprestume jis man sako as tai tikrai negimdyciau ir suprask kaip nori sita jo pasisakyma

    LINOS

  6. 2

    del nestumo tai turi pasidaryti testuka kad ysitikintum. o kodel bijai sakyti vyrui, nesuprantu???

    vestina

  7. 1

    i sita klausima tiksliai galesiu atsakyt tik po septyniu menesiu, bet manau bus sunku, tai dabar vaikiuka stengiuosi mokinti savarankiskumo:)

    erika1984

  8. 1

    as kolkas turiu tik viena,bet nemanau kal lengva auginti pametinukus,kartais su vienu nesusitvarkai o kur cia du...

    daina

  9. 1

    sveikos as jau keturis auginu pametinukus tki kad tar ju tarpas 5metai .as turiu9metu mergaite eina 8metai bernukas ,ir dabar 2metu ir 11mesiu .nu nezinau pripratau jau as .aisku sunku bet jei vyro nebutu tai sunku butu daug jis man padeda.

    lauryna123

  10. 1

    laba diena auginu pametinukus,dukrytei metai ir penki men.o sunui tik menuo.jai vaikas ramus,tai nera sunku vienas malonumas.mums tai yra pilvo diegliukai ir neramus tai sunkoka.bet tikiuos pirmais men.sunku,poto viskas bus gerai.nebijokit viskas bus gerai,poto dziaugsites kaip smagu.

    razma