Atsakymai

  1. 5

    labai domisi ir dainavimu p įpatingai šokimu tik išgirsta muzika ir linguoja:)

    mamyciuke

  2. 3

    mano 2,5 m mergaitei geriausia laida ,,duokim garo,, . jai labai patinka dainos ir sokiai

    genutester

  3. 3

    Mano dar kudikis, i jokias muzikos pamokeles nejom, nes manau yra kitokiu geru uzsiemimu kudikiams, o visko neprilankysi. I muzikinius zaislus reaguoja, bet labiausiai reaguoja kai dainuoju, nurimsta, uzmiega. Kai migdau prisiglaudziu ir niuniuoju tyliau, kad neisblaskyciau miegeliu;)

    juliete

  4. 3

    mano vaikuciui labai patinka muzike..visokios musikeles prie loveles esanciose zaisluose..

    ingrandr

  5. 2

    Mano jaunėliui greit bus metukai ir aš dažnai paleid-iu kokią nuotaikingą muziką -Džimbo vaikus ar Linksmąjį DO ir šokam. Prisijungia ir vyresnėlis. Būna labai smagu. Pakyla nuotaika. Kartais ir padainuojam :)

    Jorkaile

  6. 2

    Mes pradėjom lankyti Yamaha mokyklėlę, tai ten supažindina ir su muzika, dainavimu, muzikos elementais. Tai namie eina prie muzikinio centro, pati pasileidžia muziką ir šoka ir niūniuoja. Na, ji dar neturi 2 m., bet muzika domisi. O su dainavimu tai nežinau, ar ji domėsis ar ne.

    elegancija

  7. 2

    Mano abu labai mėgsta dainuoti ir šokti, bet ypač mažoji - jai du metai, o taip greit įsimena daineles ir pagauna melodijas. Užsilipa ant stalo, dainuoja ir kraiposi kaip artistė ant scenos :) Nemačiau dar tokio vaiko. Televizoriaus šiaip nežiūri, bet jei pasitaiko kokia muzikinė laida arba koks šokių projektas, arba "Arka", tai neatsitraukdama žiūri prie pat priėjusi ir pati šoka.

    Giedre

  8. 1

    labai domisi.klauso kai as dainuoju, kompakta pati isijungia

    gintarep

  9. 1
  10. 1

    mano sūnui 2metukai..tai toks vaizdas kad nuo gimimo jam muzika yra viskas:)

    detyte