• 14ats.

    Kada sveikiau pietauti po pietu miego ar prieš? Vaikui 15 men.

    Vaikas įprato pietauti po pietų miego 17-18 val., ryte buna isgeres pienuko ir suvalges indeli vaisiu su varske bei jogurtu, gaunasi 6-7val. pertrauka. Gal tai labai negerai? Kada jus pietaujate?

    vinipukas1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pilnu skranduku, vaikutis gali blogai miegoti, gali pusti pilvuką, blogai miegos. bet ir tusciu skranduku nemiegos vaikutis, koki vaisiu sukapoja:)

    jurgita

  2. 3

    mes papietaujam visada pries miegiuka,praeina koks pusvalandukas ir einame apapa...
    o kaip sveikiau tikrai nezinau

    genutester

  3. 2

    manau po pietu miego..nors mano mazylis valgo pries,nes jam nepatinka eiti liuliuko tusciu skrandziu

    ingrandr

  4. 2

    mes pavalgom kokios sriubytės ir prieš miegutį. Viskas priklauso nuo pačio vaiko, aš per prievartą nekišu, tik dažniau pasiūlau. Mūsų valgymai labai priklauso nuo rytinio miego. Mat būna, kad ryte po nakties atsibunda apie 10 val., tai kol išsikuičiam, tai pusryčiaujam apie 11 val. O pietų miego - apie 15 val. einam. Tai jeigu stipriau pavalgo pusryčius (košė, varškėtukai ar pan.), tai prieš miegą būna tik sriubytės suvalgo, o kartais ir nieko, užtenka obuolio, sausainio ir pan. O jau atsikėlę valgom daržovienę su mėsa, sriubytę. Ir prieš naktinį miegą dar ko nors. Bet šiaip labai dažnai užkandžiauja visokiais skanęstais - dabar mėgsta kukurūzus, kadangi artėja Kalėdos - kūčiukais, jogurtas, varškytė, obuolys ir pan.

    elegancija

  5. 2

    Pas mus buna taip, kad pusryciams visada verdu ivairias kruopu pieniskas koses, tai privalgom sociai. Pries pietu miegeli mes tik uzkandam kokios varskytes, jogurto, vaisiu, t.y. uzkandam lengvai ir neprikemsam skranduko. Po pietu miegelio jau valgom darzovienes arba sriubyte. Tai manau, kad sveikiau butu rimtai valgyti jau po pietu miegelio.

    Agne

  6. 2

    mano maze pavalgo pietus apie 14val ir po kokio pusvalandzio atsigerusi pienuko uzmiega taip jau iprato atrodo jai gerai bet nemanau kad yra didelis skirtumas gal gerai taip kaip vaikutis ipranta;)

    rrr3

  7. 1
  8. 1

    manau sveikiau pietauti pries pietu miega.bet mano vaikui dbr taip neiseina,kadangi ryte anksti keliasi,tai apie 10val,uzmiega pokaituko,atsikeles pietauja

    ruta26

  9. 1

    manau kad pries pietu miega.

    daina

  10. 1

    manau kad pries pietu miega...

    daina