Atsakymai

  1. 4

    Man paciai vaikysteje teko pora kartu susidurti su tokiais diedais, bet ne taip baisiai, kad pasekmes liktu visam gyvenimui. Tiesiog buvo taip, kad kazkada su draugem sutemus slidinejom kieme slidemis, as biski atsilikau. Eina diedas kazkoks i parduotuve visai pro mane, staiga prisoko, ranka griebe man uz tarpukojo ir snibzda issisiepes: Ar patinka? Taip pat greit atsoko ir nuejo toliau, tai net susivokti nespejau. O kita syki su broliu ir dar vienu draugu zaidem smelio karjere netoli vandentiekio sargo budeles. Jis mus pamates pasikviete atsigerti limonado, pasivaisinti saldainiais. Kadangi buvom trise, tai nebaisu, uzejom pas ji, pasivaisinom. Kedes buvo trys, tai ant dvieju prisedo brolis su draugu, o sargas pasisodino mane ant keliu, plepa kazka, o mane atitinkamoj vietoj grabineja, tai pasokau, apsimeciau, kad saldainiu jau nenoriu ir laikas eiti. Bernai tai nieko nesuprato ir net nepastebejo saldainiu pilnomis burnomis. O as buvau dar per maza, kad kazka suprasciau, buvo nelabai malonu, bet greitai pamirsau ir nepergyvenau. O ir tais laikais niekas apie pedofilus nekalbejo, tai mes net nezinojom, kad tokiu buna.

    Agne

  2. 4

    as turejau skaudzios patirties jau dirbdama kaip soc.darbuotoja, kada vienas vaikinas turejo visus vadovelyje aprasytus pedofilo portreto bruozus, o as juos nesugebejau vertint, tiesiog priesingai tas jo gerumas vaiku namu vaikams vedimasisi i restoranus ir t.t man grazus dalykas.. veliau viskas paaiskejo, jauciausia klaikai.. kad nesugebejau uzbegt ivykiams uz akiu.. tieisog siaubingas dalykas..

    gertruda

  3. 3

    teko tik taip mazai matyti kaip tamposi atsiprasant tokie ligoniai.. budavo eini pro parkeli prie laiptu o ten jau stovi koks diedas.. ir kviecia saldainiu paragauti ar pinigu.. tai didesni bernai tokius dauzydavo, nes buvo taip nutike kad mergaite viena prisiviliojo i apleista pastata, liepe jai liesti, buciuoti ta jo kabanty daigta.. o uz tai jai pinigus duodavo.. ziauru..

    kristale

  4. 3

    Aš vaikystėje buvau maciusi pora katrt iš toli tokius vyrus,bet man tai giliai neįstrigo. Kaip ir Agnė maždaug rašė.

    Deimax

  5. 3

    Aciu dievui, nepatyriau. Ir artimieji taip pat - ne.

    Linute39

  6. 3

    tikrai neteko susidurti,bet kaip dabar taip aplink baisu,tai su dukra snekejau ta tema ir klausinejau ar tarp draugiu ner problemu,tai lyg ir viskas gerai

    Aureluze

  7. 2

    Na man teke yra matyti seni nusirenginejant prielango,jis man siule pinigu bet as neemiau,taisu draugem ziurejom,tokiam vyruj parodem tai liepe namo eiti :) nezinau iskur tokiu zmoniu atsiranda :))))

    Daivina

  8. 2

    na neteko, tikiuosi ir mano mergytei neteks. baisu tokius isgamas saudyt reikia

    vestina

  9. 2

    Baisus ir nesuprantamas dalykas tas pedofilija... Ir kaip tokių dar atsiranda? Šlykštu... Neteko su tuo susidurti ir tikiuosi, kad neteks.

    lina686

  10. 2

    ne neesu susidurusi ir tikiuosi niekuomet neteks nei mano vaikui nei artimiems susidurti.

    barskute