• 34ats.

    Kiek laiko buvo Jusu kudikiams, kai miegojote visiskoje tamsoje, t.y. be naktines lempos?

    Mes vis dar miegame su ijungta naktine lempa, keleta kartu pabandziau isjungi, tai apgraibomis vos iki leliuko nukeliavau, vos suradau jos ciulptuka ir vos idejau i burnyte:)

    barskuteMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Miegam be jokios šviesos nuo pat pirmų dienų. Bet visada šalia lovos laikau naktinę lempą, kurią užsidegu, jeigu reikėdavo ką nors lovytėje pataisyti ar pažiūrėti. Dabar yra tokių gražių specialių prie lovytės ar sienos tvirtinamų, tai kad nesigrabalioti patamsyje, galima gi retkarčiais tokią blankią šviesą ir užsidegti, juk nebūtina visą laiką būti su įjungta šviesa.

    elegancija

  2. 3

    Mes tai irgi nuo pat gimimo miegam be jokiu sviesu.Jei keldavomes valgyt,tai pradzioje ijungdavau tv ta kanala,kuris jau budavo pasibaiges,kad nemirgetu,o dabar uztenka sviesos nuo gatves :)

    jurraa

  3. 3

    Mes nuo pat gimimo miegam be sviesos nakti.Net minties nebudavo,kad kazkaip reiktu laikyti sviesele prie vaikelio:)))))))

    Egle

  4. 3

    kai tik grizom namo is ligonines tai visada be sviesos miega, tik pradzioje kai reikdavo nakti pamaitinti tai isijungdavau, o dabar jau ismokau ir nakti pamaitinti be sviesos, mer kai gyvenam bute tai gatve apsvietimas siek tiek ir kambari apsviecia, tai nebuna taip tamsu.

    Roni18

  5. 3

    sale lovos yra jungtukas,kai reikia eiti pas dukra isijungiu,ir isjungiu,miegam nuo pat gimimo tamsoje

    Indruleeeee

  6. 3

    nu mums puse metuku bet jauciu dar ilgai reikes naktines lempos,ypac kai ciulptuka pameta,tai butinai reikia sviesos.siaip tai kai iminga,tai stengiuos isjungt lempa

    genutester

  7. 2

    tik ligoninej miegojom su sviesa.Nuo pat grizimo i namus pratinau tamsoje miegoti.

    ruta26

  8. 2

    Labai gerai pamenu, kad kai grįžom namo iš ligoninės, tai miegojom su lempa, kuri pas mus yra virš lovos, tokia labai ryškia, nes bijojau prie tamsos miegoti. Paskui įsigijom labai gerą naktinę lempą, kuri turi lemputę su 5 vatais. Tai su tokia miegojom iki mėnesio. Paskui išjungiau. Jei reikia, ją įsijungiu. Nors pas mus kažkaip šviesu, aš matau kur jos tutukas, ar dar kažkas.

    Irma

  9. 2

    mums dabar 16 men.,bet vaikiukas turi sviecianti zaisla, kuris atlieka dar ir sviesos muzikos vaidmeni, kuris vaikiuka migdo.beje prie sio zaislo ir as pradejau idealiai miegoti.

    gintarep

  10. 2

    gal tris mėnesius deginau, nes labai norėjau matyti mažylį ir man buvo todėl ramiau.

    vinipukas