• 6ats.

    Noriu keisti buta, ar apsimoka? Kokius dokumentus reiketu tvarkytis?

    Gl kas susiduret su tokiu klausimu, jei noreciau keisti buta, kokius dokumentus reikia tvarkyti, o gal neapsimoka daryti keitima (finansiskai), gal geria pirkti-parduoti?

    rrr3NamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    mes taip pat norime keisti, tai mums agentai patarė parduoti pirmiau, o po to pirkti, nes taip bus greičiau. Į paduotą skelbimą keitimui atsiliepė tik vienas interesantas.

    vinipukas

  2. 1

    mes ir is pradziu norejom keisti i didesni,dabar kai kainos krito,tai mastom ,kad butu gerai nusipirkti didesni,o sita palikti dukrai.Tik kad su keitimu tai labai yra vargo,nes mes is mazesnio keitem i sita didesni,tai nepatogumas tas ,kad baldus turi isnest abi puses ,kad nesistumdyti,o poto tik vaziuoji i tuscia buta

    Aureluze

  3. 1

    Kiek teko is pazistamu, besidominciu nekilnojamuoju turtu, girdeti, tai busta keisti apsimoka labiau. Bet tiesiogiai, o ne per tarpininkus, tada galima issidereti daugiau nuolaidu, mainyti i buta su skolomis ir beveik nieko neprimoketi, jeigu planuojat keisti i didesni ( vyro pusbrolis taip dare). Bet apie dokumentus tai dar nesidomejau, nes mes planuojam keisti buta tik po kokiu 5 metu.

    Agne

  4. 1

    mes irgi norime keisti buta is mazesnio i didesni. mano vyras sake tikrai nepardavines, nes neapsimoka (finansiskai) , tikrai labiau apsimoka keitimas. o dokumentu tai dar nesidomejom kokiu reikia, nes dar neradom variantu kur keisti

    Gitana

  5. 0

    ispirmo mamytes ziurekite kad butas nebutu su skolom nes viena mano pazistama norejo keisti bet suzinojo kad uz paslaugas skola 4000lt tai persigalvojo o buna ir didesniu skolu .

    vladule

  6. 0

    na as jau turiu i ka keisti mane domina dokumentacija , nes kol kas laukiu kada seimininkas parvaziuos is uzsienio

    rrr3