Atsakymai

  1. 3

    jei viskas gerai tai manau nereikia gultis i ligonine tik kai jau prasides gimdymas. mane tai i ligonine pagulde 40 savaite, tai teko 8 dienas guleti kol prasidejo gimdymas, ginekologe priziurejusi mane ligonineje pasake kad mane pagulde bereikalo taip anksti.

    Roni18

  2. 3

    Jeigu tavo nestumas normalus, jokiu bedu neturi, tai ir nereikia vaziuoti iki tol, kol nepajausi pirmuju saremiu. Jeigu laiku nepagimdysi, tai gausi is savo gydytojos siuntima gimdymo planavimui kaip as. Na, o jeigu bus kazkokiu bedu, tai tada jau tavo gydytoja nuspres, kada tau i ligonine vaziuoti.

    Agne

  3. 2

    jei jausiesi gerai, nusiskundimu neturesi, judesiukus jausi i ligonine skubesi pajutusi saremiukus ar nubegus vandenims:)isanksto nera prasmes gultis, megaukis nestumu, lepinkis iki paskutines minutes namuose:)

    barskute

  4. 2

    Nereikia gultis prieš gimdymą, nebent dakterė lieptų. Prasidės sąrėmiai ir nuvažiuosi:-)

    lina686

  5. 2

    Man del sirdies problemu dave siuntima ir sake kad gulciau anksciau, bet pasikalbejus cia su mamytem supratau kad tikrai ne verta daug anksciau gultis. Tempiau kiek galejau:) nuvaziavau likus 3 dienom iki gimdymo ir pagimdziau ta pacia diena:) manau ir tu ziurek kaip jausies, kokia bus tavo savijauta, ir kur ramiau jausies :)

    vanilinka

  6. 2

    Jei neturi jokiu nusiskundimu ir nestumas normalus tai nereikia gultis i ligonine, vaziuosi ten kai jau prasides saremiai arba nutekes vandenys.

    zuzulia

  7. 1

    viskas priklausys nuo situacijos yra milijonai variantųvisų būtų neįmanoma aprašyti, gal sueis 401savaitė ir jus išsiūs į ligoninę, kita daktarė siunčia jau 38 savaičių, jei matys kad kažkas netvarkoje gali dar anksčiau, gali pagimdyti staigiai prasidėjus sarėmiams ir tt..

    Dominyka26

  8. 1

    na as vaziavau kai nubego vandenys...

    daina

  9. 1

    kada pajusi pirmuosius saremius tada ir vaziuok:) nebent gydytoja duotu siuntima gultis anksciau..

    VilijaPovilioniene

  10. 1

    vaziuok kada pajusi pirmuosius saremius

    vestina