Atsakymai

  1. 4
  2. 3

    Jei viskas tvarkoj su vaikučiu, tai belieka pasidžiaugt, kad neskubi užsiauginti papildomų kg. Aišku, jei ir vėliau nieko nepriaugsi, tai jau bus nenormalu ir tada jau gydytoja nustatys atitinkamą gydymą. Bet kol kas tai labai nestresuok, nes man svoris gana sparčiai augti pradėjo nuo kokio 6mėn. Per tą likusį laikotarpį sugebėjau apie 10kg priaugt.

    trejetukas

  3. 2

    Taip, tikrai normalu pas tave viskas. As irgi svori pradejau priaugti tik kokiam 7 menesyje, bet jau kaip dejau, tai visus 20 priaugau :))))

    Agne

  4. 2

    man irgi iki 22savaites neaugo svoris net buvo nukrites bet va sestam menesi iskart 6kg priaugau dabar yra 8menesiukai ir esu priaugus 7.5kg o vaikelis vystosi gerai ir gero svorio=)

    saldainioks

  5. 2

    Tai tik puse nestumo, nepergyvenk. Gali priaugti dar kokius 4 kg. Normalu. Paprasciausiai dabar ziurek saves, nes vaikiukas tave apvalgo, t.y. viska atima is taves pacios. Nepagailek vitaminam ar papildam , kad tik nepritruktum mineralu .

    Linute39

  6. 2

    o busim bendramintes tada;D man db 28sav priaugau kokius 2-3 kg tiktai. sake vaikelis auga,pilvas matosi vos vos, bet gine apramino ,kad viskas gerai. tad nepergyvenk ir tu, viskas cia gerai. kiekviena mama skirtinga ir individuali:)

    bantukas

  7. 2

    na manau jei kas nors blogai butu tai gine tikrai pasakytu,bet jei sako kad viskas gerai,tad manau nera ko pergyventi.tiesiog svoris pasiskirsto gal i pilvuka :) veliau tikrai priaugsi.

    masiniuke

  8. 2

    jei gine sake ,kad viskas tvarkoj tai vadinasi taip ir yra, man asmeniskai svoris iki 5men krito,nes pykino begalo,o nuo 6tik pradejo augti po truputuka

    Milana69

  9. 1

    per paskutinius priaugsi tikrai

    Auksare

  10. 1