• 13ats.

    Kokius zodelius mokejo jusu vaikuciai budami 16 menesiu?

    Pradedu truputi nerimauti, mano panele pasako tik mama, tete ir taip labai retai. Savo pauksciu kalba kazka sneka tokiam stiliui kaip didi brrr ir t.t Rodau jai daiktus, sakau kaip vadinas, bet vistiek priena ir sako didid ir viskas.

    redusis1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    manoji yra 6 men tai sako ba ba ba ba...

    daina

  2. 2

    maniske tai sako mama tete baba(cia pagrindiniai)nenoriu,noriu,duok,butle,pilk,gert,kikikiki (cia pas ja tinkis vinkis) :) na du,keturi,sesi,dabar jau pradeda ir trys :) na mum bus sausio pirma pusantru metuku :)

    masiniuke

  3. 2

    na maniskei 15men.bet irgi pasako ne ipatingai daug...buna kai pasako tai net nesupranti ka tai reiskia...didesnis malonumas jai parodyti pirstu ko nori ir viskas aisku...manau jei neramu reiketu pasiklausti gydytojo,jie juk zino kaip tas vaikiukas turetu kalbeti...man butu neramu jei nei mama nei tete nesakytu ir tyletu,tada jau susirupinciau....taip kad manau dar viskas susitvarkys :)

    Pearl

  4. 2

    Bus dar tu zodeliu. Maniskis, budamas tavojo lialiaus amziaus irgi ne ka geriau tekalbejo. Pas ji tik vienas zodis buvo megiamiausias: bbbbrrrrrrmmm, galedavo puse dienos kartoti, kai tik pasakai jam zodi Masina :)))) Nereikia vaikuciu lyginti. Pas kaimyne yra musu bendraamzis sunelis, jam irgi tuoj du metukai bus, bet jis tik kokius 5 zodzius temoka ir nepergyvena mama del to.

    Agne

  5. 2

    matai tavo mokejo ir lialia pasakyt,o maniske sakau kolkas tik mama tete,o visa kita jai didi.pasakau padarom bum tai daro,supranta,bet pati nesako.manau jau tokio amziaus turetu nors tokius moket zodelius kaip lialia sisi au au ir t.t

    redusis

  6. 2

    Maniskis irgi ne ypac daug mokejo pasakyti: Mama, tete, lialia, sese, bum bum, kaka, liu-liu, am-am. Na, tokie visokie zodeliai, kurie jau turi reiksme. O normalesni zodziai pasipyle, kai maziukui buvo 1.9 metu. Tada i diena jis ismokdavo mazdaug po viena-du naujus zodelius, tai dabar jam beveik du metai, tai oij koks platus zodynas. Nepergyvenk, palauk dar keleta menesiuku ir pamatysi, kaip uzpils tave vaikutis savi zodeliu lavina :))))

    Agne

  7. 1

    mama,atia,niaunia,au au,ne.Dar nesenai ismoko alio.Irgi ne per daugiausia.Bet as nepergyvenu,kai nores ismoks ir daugiau zodziu.

    grirute

  8. 1

    mama,tete,baba,kate,ate,aciu

    ruta26

  9. 1

    visus banalius: mama tiatia, atia, kis kis, didi, cip cip.

    Dziungarija

  10. 1