• 25ats.

    Ar galima savo vaikus mylet skirtingai, viena labiau nei kita?

    Dar kai neturejau savo leliaus kelios pazystamos kurios turejo po du vaikucius sake, kad viena myli labiau.Niekaipnegaliu to isivaizduot. Tuoj turesiu antra ir pasidaro baisu, ar kuri nors mylesiu tikrai labiau. Na viena pazystama turejo tos pacios lyties vaikucius nuo skirtingu vyru, sake myli labiau antraji (vyro su kuriuo gyveno tuo metu vaikuti), kita turejo skirtingos lyties vaikus nuo to pacio vyro,bet sake myli labiau antra (buvo berniukas). Dar viena druage irgi myli antra, pirmosios visai ne, taip pati sake. Gal cia todel kad jos visos gimde pirmuosius jaunutes 17-19metu,o antruosius virs 20m?

    gitaniuxVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    as irgi nesuprantu bet taip tikrai buna pavyzdziui mano vyro tevas myli kitus vaikus labiau nei ji ir tai net viesai rodo.

    vabaliuke

  2. 6

    Nezinau, ar as galeciau myleti savo vaikus skirtingai, bet kai augau as pas savo tevelius, tai mane labiau mamyte lepino,o mano sese - tevelis ir visi laimingai gyvenom :)

    almyte7

  3. 6

    nežinau, bet aš abu savo vyresniuosius myliu vienodai, o apie pagranduką jau kitas klausimas:))) Tiesiog būna taip, kad kai atsiranda antras vaikas, pirmasis pasidaro toks "suaugęs", ir tuo pačiu norisi jam suteikti daugiau savarankiškumo. Tai tada ir atrodo, kad antrajam reikia daugiau dėmesio, rūpesčio, o vyresnis jau daug ką gali pats padaryti. Bet manau, pabandykit "atimti" (atiduoti seneliams ar pan.) iš mamos vyrsnįjį vaikutį kuriam laikui, tada nemanau, kad mama pasakys - myliu vieną labiau kito.

    elegancija

  4. 5

    na mano vaikai vienbalsiai atsako, kad as myliu vyriausiaji labiau, bet myliu tai visus tik vyriausiajam skiriu daugiau demesio todel kad ji toks"nelaimelis" jam kazkaip sunkiau viskas sekasi, jo tevas juo nesirupina, jam mokslai sunkiau sekesi, na jis man toks vargsiukas.. tad ji dazniau ir glaudziu, bet tai daugiau gailestis, noras apsaugot, o meile tai visiem ta pati..

    gertruda

  5. 5

    neysivaizduoju kaip galima viena vaikuty myleti labiau uz kita,kazkokia nesamone...visus savo tris vaikucius myliu vienodai ir nei vieno neiskiriu juk jie visi mano

    gintairija

  6. 4

    na nelabai isivaizduoju....jus man pasakykit,jei pjautu i du pirstus su tuo paciu peiliu ar tikrai viena pirsta skaudetu maziau????? Neisivaizduoju kaip galima 1 vaika maziau myleti uz kita......

    Liuka

  7. 4

    nežinau,manau,kad taip.man atrodo aš savo dukriuką mylėsiu labiausiai,nors kas ten žino jei būtų antras vaikas:)))o va pas sese vyresnėlė mylima mažiau,nei mažėlė.

    emiliukas

  8. 4

    Manau yra nesąžininga mylėti vieną vaiką mažiau,kitą daugiau. Nes gyvenime dauguma atsitinka,kad tą vaiką kuri mylėjote mažiau jūs senatvėje ir prižiūrės.

    Deimax

  9. 4

    As ir taip manau kad tik sakoma kad myli visus vienodai bet istikruju tai ne. Nes labai matosi kazkodel vienam skiriama daugiau demesio ir visa kita.

    austeja0809

  10. 4

    myliu visus savo tris vaikus vienodai,tik kaip pasake elegancija didesniesiems jau daugiau reikia savarankiskumo suteikt,todel ir galima pagalvot kad mazaji daugiau lepini ir myli.

    Iraida