Atsakymai

  1. 3

    kiekvinea klinika nusistato savo kainas ir konkrečias konsultacijas. Jeigu jau kyla mintys apie privačią priežiūrą, tai geriausia yra eiti per internete rastas nuorodas į tokias klinikas, ir jų tinklapiuose ieškoti informacijos. Esu domėjusi, tai man atrodo, kad tik gimdymas ir viena diena po gimdymo kažkurioje klinikoje kainuoja nuo 4000 iki 6000 Lt. Be to, per paiešką iš karto išmetė Baltijos amerikos kliniką, kur aiškiai parašyta, kad gimdymas kainuoja 5500 (jeigu drausta mama) ir 6700 lt (jeigu neturi draudimo). Manau panašios kainos ir kitose klinikose.

    elegancija

  2. 3

    Gimdziau as valstybineje ligonineje, o vat visa nestuma lankiausi pas privacia ginekologe ir uz visus tyrimus mokejau. Taigi, konsultacija man kainuodavo 50-80 Lt, ultragarsas, echoskopas apie 60-90 Lt (buvo taikomos nuolaidos kas kazkelintam apsilankymui), tepineliu emimai apie 20 Lt ( buvo grybelis isiveises), slapimo tyrimas 10 Lt, kraujo tyrimai 25-80 Lt. Dar siragu toxoplazmoze, tai tris kartus dariau specialius kraujo tyrimus, kiekvienas kainavo apie 70 Lt. Dar pridek ivairiu vitaminu, gelezies, magnio papildu, suvartojamu per nestuma. Tai paskaiciavau ir man visas nestumas atsiejo virs 2000 Lt. bet esu patenkinta, nes visada viska zinojau ir visais, net nerimtais klausimais buvau konsultuojama, siuntinejama pas geriausiu echoskopu turetojus ir t.t. Man pasirode geriau moketi pinigelius, bet nestoveti poliklinikose eilese, nuolat kazko laukti, buti ne iki galo informuojamai ir t.t. Esu girdejusi, kad Baltijos klinikoje nestumo prieziura ir gimdymas kainuoja apie 4000 Lt.

    Agne

  3. 1

    girdejau,kad nuo 3000-7000lt..cia uzsienyje

    ingrandr

  4. 1
  5. 1

    Lankiausi ir gimdziau Kauno Mazylio gimdymo namuose,man visos konsultacijos kainavo 200lt,o gimdymas nieko...

    Doviliuke

  6. 1

    kaip ir Agne, lankiausi pas gydytoja privaiciai, kainos panasios (viena konsultacija 70 Lt), o po to jau kraujo emimas, kiti tyrimai... o del Baltijos klinikos, tai gimdymas kainuoja nemazai, sumokama iskart... o jei gimdymas komplikuojasi, jie veza gimdyve i Antakalnio klinikas, tai dar 1000 Lt uz pervezima... kazkaip man labiau patiko visa nestuma lankytis pas gydytoja privaciai, o apie gimdyma galvojau tik valdiskoje ligonineje kur daugiau gydytoju, daugiau patirties...

    Ausrute