• 5ats.

    Gal kas zinote gera daktare(-a) Karoliniskese????

    Mamytes pagelbekit man, pati esu is Grigiskiu ir pries gimdyma priregistravau savo dukryte pas terapeuta, bet realiai gyvenu Karoliniskese tai sako, kad nevaziuos pas mus i namus is Grigiskiu, tai reikia man ja perasyti i Karoliniskes, tik nezinau pas katra daktara, noretusi kad kuo geriausias butu. Mums jau 5 dienos, tai reiktu issikviesti i namus, kiek zinau, tai va taip skubiai ir prasau jusu pagalbos.

    mamulizSveikatos priežiūros specialistai, gydytojaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    aš pati gyvenu Karoliniškėse ir jau buvau ne kartą susidūrusi su Karoliniškių (5-ta poliklinika) poliklinikos gydytojais, kuriais siaubingai esu nusivylusi tiek darbu, tiek pačios poliklinikos eilėmis ir pan. Na, kaip žinoma, kas valdiška, tas nepatikima.
    Todėl pagimdžiusi savo dukrytę irgi ieškojau, pas kokią gyd. priregistruoti. Iš visų variantų, kokie yra karoliniškėse, pasirinkau prie IKI (anksčiau buvo Saturnas) esančius Sveikatos namus. Ten jau net ir savo vyresniuosius vaikus perrašiau. Esu labai patenkinta ir gydytoja, ir aptarnavimu, ir priežiūra, ir eilių nėra, ir užsiregistruoti labai paprasta ir priima laiku. Mūsų gyd. Rudžionienė, tik nežinau, ar dar galima pas ją registruotis, bet jeigu norėtum - galėtum paprašyti, kad būtent pas ją užrašytų, gal kaip nors ir užrašytų. Jeigu neklystu ten yra dar Pancereva, tai atrodo ji atėjusi iš Karoliniškių poliklinikos, tai net ir nežinau kaip ji dirba pusiau privačiai. Beje, nepaminėjau, ta poliklinika pusiau privati, bet pagrindinius tyrimus atlieka nemokamai. Man patiko, kad jeigu vaikutis susirgo, tai nereikia laukti, iš karto padaro kraujo, šlapimo tyrimus ligai nustatyti. Aišku, reikia pačiai pas juos nuvažiuoti. Sakė, kad į namus irgi važiuoja extra atveju, bet labiau jie rekomenduoja atvažiuoti patiems. Pirmosios apžiūros namie, grįžus iš ligoninės, būtinos ir labai noriai ateina lankyti į namus. Dar, jie yra sudarę sutartis su Antakalnio, Santariškių ir Centro poliklinikomis, tai visais atvejais galima gauti siuntimus konsultacijos į šiuos centrus.
    Na, kol kas tiek, galima dar ir internete susirasti daugiau info apie tai.
    Dar yra viena Karoliniškių gale, prie Vaivorykštės, bet esu apie juos girdėjusi nekokius atsiliepimus, pvz., tyrimus reikia daryti Karoliniškių poliklinikoje, o tai praktiškai tas pats, kas joje ir gydytis.

    parašau UAB "Vilniaus sveikatos namai" adresą ir telefoną, jeigu nori, gali iš karto skambintis - A.J.Povilaičio g. 18, registratūra tel. 24 00 401; 24 00 104.

    elegancija

  2. 1
  3. 1

    nieko nekainuoja lankymas naujagymio. Ateina gydytoja kelis kartus per savaitę. Paskui jau 1 mėn. reikia patiems eiti į polikliniką. Nekainuoja jokie apsilankymai pas gyd. Kai kurių specialistų jie neturi, bet duoda siuntimus į kitas poliklinikas. Netgi gavom siuntimą masažams ir mankštai - taip pat nemokamai (girdėjau, kažkas mokėjo, mes - ne).

    Manau, kad geresnio varianto Karoliniškėse nerasi, jeigu nebent ieškosi kituose aplinkiniuose rajonuose. Žinau, kad mano bendradarbė savo vaikus į šią polikliniką vedžioja net iš Šeškinės. Be to, jeigu nepatiks, gali vėliau keisti ir gydytoją, ir polikliniką, niekas to nedraudžia.

    Beje, savo kitus v aikus esu registravusi pas Klusovskytę, tai kol kas man ji gero įspūdžio nepadarė. Gal kad nauja ir jauna?? O gal kaip tik su naujagymius ji moka prižiūrėti? Man tiesiog ji pasirodė nelabai nuoširdi ir tiek.

    elegancija

  4. 1

    o tai jeigu dabar man uzsiregistruoti tai atvyktu i namus patikrinti leliuka po gimdymo??? ir kiek tai kainuoja?

    Anonimas

  5. 0

    Visos daktares neblogos, bet pati geriausia vaiku daktare E. BEliauskiene.

    Anonimas