Atsakymai

  1. 2

    O as po egluciu puosimo dar i miesta nebuvau islekusi, vis po namus duoduosi, tai man dar ne sventes, o tik svarinimosi pries naujus metus darbai :)))) o siaip tai man svente kiekviena karta, kai islekiu viena i miesta pasiganyti, net egluciu ir spalvotu lempuciu nereikia. Pas mane pacia tada galvoj marga lempute dega :)))))

    Agne

  2. 2

    Musu mieste pilna lempuciu,visos parduotuviu vitrinos papuostos sventiskai.Visi namai taip pat pasiruose sventem.Norvegai megsta puosti namus lempuciu girliandomis,krumus,eglutes,augancias salia namu taip pat.Centre veikia kaledinis turgus.Be abejo,grazi didele egle centre.beje,ne vienoje aiksteje.

    vilem

  3. 2

    musu mieste gal ir jaustusi labiau bet nera egles dideles papuose kazkoke kuri auga prie kulturnamio:(

    inesaP

  4. 2

    nepasakyčiau,kad jaučiasi.šiandien buvau išėjusi iki miesto,tai eilinis miestas.

    emiliukas

  5. 2

    na taip jauciasi, miestas papuostas, stovi grazi eglute. jauciasi:))

    vestina

  6. 1

    kad ir kaip bebutu keista, bet dar spalio menesi Kaledu puosmenomis buvo pasipuoses JYSK .
    Vyras juokauja, kad greit eglute vasaros pabaigoje prekybininkai puos :)

    Jurgita311

  7. 1
  8. 1

    Aš pastebėjau, kad šiais metais kai kurios vitrinos jau nebepapuoštos. Bet kai važiuoji vakare per miestą tai matosi daug kur žybčiojant lemputėms. Man jau kvepia Kalėdomis... Prisnigo.... Mmmmm

    Irma

  9. 1

    Niekas to geriau nepadarys už pačią save:-) Juk jei nelauksi tų švenčių, netikėsi ta kalėdine dvasia, tai niekas ir neprivers laukti švenčių - nei papuošta eglutė, nei pakabintos girliandos:-)

    lina686

  10. 1

    miesto centre jauciasi, stovi egle lb grazi, kaip niekad anksciau.truputi lempuciu yra, bet siaip giliau i miesta pavaziavus tai niekas nesijaucia:)

    bantukas