Atsakymai

  1. 3

    as nedirbau kai laukiausi,gavau 260lt vaiko kraiteliui kai buvo like pora men iki vaiko gimimo.vienkartine 1400lt pasalpa kai gime vaikas it kas menesi po97.50lt.

    daina

  2. 2

    gausit 270 lt pries gimdyma,ir po gimdymo vienkartine pasalpa 1450lt ir kiek viena menesi kai gims jusu kudikis po 97 lt

    Bubonka

  3. 1

    na taip gausit 260 7 men nescia po to kai gims vienkartine,ir gal jums priklausys socialine pasalpa zmogui skaiciuojama350 lt.reikes rodyt pajamas,jei nedirbot tai greiciausiai priklausys.

    ingrida2009

  4. 1

    tiesa del 97.50lt.tai irgi jau nebeilgai bus kaip suprantu, zada moketi iki 2metuku vaiko pinigelius o paskui viskas :(nuo dvieju nebegausi nieko :( nebent dar priklausytu tie 52lt.

    Pearl

  5. 1

    hmmm.o man idomu kodel pries gimdyma?as kiek pamenu gaudavau po gimdymo tuos 270lt?! ar cia kas pasikeite ar kazko nesuprantu?

    Pearl

  6. 1

    na as jau jo susilaukiau, bet tajp pat niekur nedirbau, o mokiausi, bet taj nekeicia nieko...Gavau vienkartine ismoka virs tukstancio, o visa kita taj kiekviena menesi gaunu 97,50 lito. O su socialiniu ten yra rejkalu...Rejkalinga kad vyras nuejtu i darbo birza, is ten i kazkokia soc ir tik po puses metu i menesi gaus po 600 lt iki vaikui sukaks 2 metukaj. o iki to puses metu taj kazkoki sausa dawini...mes kajp tik dabar taj tvarkomes taj gal nelabaj ajskiai ce parasiau..:)

    VilijaPovilioniene

  7. 1

    Vienkartine ismoka 270 lt. skiriama nesciai moteriai, pagal Lietuvos Respublikos ligos ir motinystės socialinio draudimo įstatymą neturinčiai teisės gauti motinystės pašalpos, zodziu jei nedirbo pries tai ar kt. Kai vaikas gimsta, skiriama vienkartine ismoka 1450 Lt. Ir iki 3 metu mokama kas menesi 97,5 Lt. vaiko pinigai. Vyresniems kaip 3 metų vaikams išmoka vaikui mokama atsižvelgiant į šeimos pajamas, kai vienam šeimos nariui per mėnesį yra mažesnės kaip 3 VRP dydžiai (1050 Lt).

    liepa

  8. 1

    pati net nezinojau,kad pries gimdyma dar ismokama pinigeliu:) tuomet saunu, bent tiek.

    Laukiancioji

  9. 1

    taip visiskai bubonka teisi. gausi vadinama vienkartine pampersam virs dvieju simtu,veliau kai vaikutis gims gimimo vienkartine virs tukstancio lt ir po to kas menesiuka po 97litukus.

    vestina

  10. 1