Atsakymai

  1. 6

    mano vyras valgo tai ką aš jam pagaminu namuose tą ir nešasi valgyti į darba, kartais eina į kavine bet retai nes petums skirtas laikas tik 30min, tai biški mažoka.

    mamyciuke

  2. 5

    Mano vyras dirba prekybos ventre, tai nusiperka ir ten pavalgo. Buvo momentas, kai dedavosi is namu, bet perejo i kita koletyva, o ten niekas nesinesa is namu, tai ir jis turi prisitaikyti :)

    Indruke

  3. 5

    Mano vyras pats visada isideda is namu,arbatos arba kavos termusiuke pasitaiso ir sumustini:)))))))na dar koki obuoli ar banana isimeta:)ir beto as jam niekada nededu pietu.Ir pats net sumustini pasidaro;:)Jis pas mane darbo metu labai mazai valgo:)

    Egle

  4. 4

    mano vyras dazniausiai valgo tai ka is namu isideda, bet buna kad kartais nueina i valgykla pavalgyti.

    Roni18

  5. 4

    valgo tai ka paruosiu, tik pats susideda, kartais kai tingiu nueina i vietine valgyklele uzkast, bet tai buna labai jau retai:)

    erika1984

  6. 4

    Mano vyras jau pries maziukui gimstant nusprende pataupyti pinigeliu, tai mete darbe valgyt, o iki tol jis pietus valgydavo savo viesbuvcio restorane uz puse kainos. Tai per diena tik kavos su saldainiais prigeria ir grizta alkanas kaip suo :)))

    Agne

  7. 4

    kadangi mano vyras dirba noregijoj net neisivaizduojiu, tikriausia ka pasitaiso is vakaro.

    ingaigute

  8. 4

    maniskis irgi valgo ta maista kuri nesasi is namu...valgykloje nevalgo,pas juos nepriimta ten :)nes ir darbas fizinis...

    Pearl

  9. 3

    dedasi is namu,ka bunu pagaminusi,koki kotleta,ar kepsni,cepelina,guliasa,plova,i darba dedu sotesni maista,sumustiniai tik prie arbatos pusryciam :D,nors is peties nereikia dirbt, dirba vadovaujama darba ,kaip sakant sedi prie valdzios, bet vistiek vyriskai norisi pavalgyti, o kazkokiu kaviniu nera pas juos,nes dirba su metalu...

    Milana69

  10. 3

    mano vyras i darba dedasi valgyti tai ka as pagaminu namuose

    pumpurelis