Atsakymai

  1. 4

    as tai negaleciau su buvusiu likt draugais.. jei skiriesi tai skiriesi, mano drauge ne karta buvo issiskyrusi su vaikinu, lieka draugais ir paskui vel susitaiko :D nes jis vis pradeda demesi rodyt.. o as tai negaleciau taip.. nebent laiko praeitu tada gal gal..

    kristale

  2. 2

    O kam likti draugais su buvusiuoju ?! As tai nenoreciau

    Mazute

  3. 2

    Na patarimas,nutraukti viską,bus abiem geriau.

    Deimax

  4. 2

    na is savo patirties galiu pasakyti kad reikia laiko,man irgi buvo tokia situacija su vaikinu issiskyreme ir tiesiog buvo skaudu likti draugais,prisiminimai ir pan,juk vis del to 5 metus isdraugavome,taciau po metu laiko kai aprimo visos emocijos likome draugais,dbr labai gerai sutariame,as turiu savo seima,kuria mano buves vaikinas pazista,siuo metu esame labai geri draugai,galiu issiverkti jam ant peties apie viska:)

    Doviliuke

  5. 2

    mes su buvusiuoju nelikom draugais,išsidrąskėm su visais grąsinimais:D yra kurie lieka draugais,aš asmeniškai ir nenorėčiau net matyti.

    emiliukas

  6. 2

    o kam tau to reikia nemanau kad tai imanoma jis tave myli ir manau kad jam bus sunku tavyje matyti tik drauge

    inesaP

  7. 2

    Is patirties galiu pasakyti, kad po meiliu nutraukimo neimanoma likti tikrai labai gerais draugais, nes vienas is jusu visada dar kazko tikesis ir ta draugyste bus vistiek ne visai tokia, kokios noretum. O siaip draugiskai ir mandagiai pabendrauti susitikus niekas netrukdo. As su visais savo buvusiais bendrauju mandagiai ir draugiskai, bet mes nesame labai geri draugai, tiesiog aplinkybes kartais suveda i viena kompanija, tai negi prisiminsim senas nuoskaudas.

    Agne

  8. 2

    draugais galima buti kai vienas kitam jauti tik draugiska meile, o jei jis tau tokios nejaucia tai tik draugais buti tikrai neymanoma.

    vestina

  9. 2

    jei jis dar tau kazka jaucia tai tikrai gali buti sunku buti draugais. bandyti gal ir verta, visi santykiai juk skirtingi, bet jei jis tau prades del kazko priekaistauti ar tiketis kad viskas bus kaip anksciau tai geriau baik visas draugystes, nes kuo toliau tuo bus sunkaiu ir jam ir tau.

    titina

  10. 1

    manau,jei nemyli jo,tai ir draugais neverta buti

    ruta26