• 19ats.

    Ar turite rogutes, vežioti vaikučiams per sniegą? Į ką reikia atkreipti dėmesį renkantis rogutes?

    Čia klausiu jau apie didesnius vaikučius, vyresnius nei 1 m. amžiaus. O gal ir mažesnius vežiojote rogutėse?
    Kokias rogutes turite - plastmasines, metalines, medines? O gal ruošiatės pirkti ir galit pasidalinti turimomis žiniomis, į ką reikia atkreipti dėmesį renkantis rogutes?

    elegancija1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    o diržas tikrai būtinas? Ar kuri turrėjo tokias rogutes, kuriose buvo diržas? Ar jį naudojote? nes paskutiniu metu kiek žiūrėjau, nemačiau su diržais.

    elegancija

  2. 2

    nea neturiu.nes siemetper mazas dar mano berniukas rogutems..o siaip pirkdama atkreipciau demesi ar yra atrama ir dirzas vaikui prisegti

    ingrandr

  3. 2

    aš dabar ir galvoju, juk vaikas su kombinezonu, tai ar būtina dėti paklotą po užpakaliu? o ar reikia kojas apkloti kuo nors? Nes mačiau, kad vežioja ant rogių ir dar į vokelį pusiau įkišę. O ir vaikas jau nėra toks mažas, vaikšto pats....

    elegancija

  4. 2

    mes seses rogutes bandem siandien, jos medines su aliuminiu atlosu, siaip viskas gerai, bet man noretusi, kad jos platesnes butu, nes mazoji buvo sukombinezonu, dar norejau pakloti vilnoni vokeli, kad nesisaltu, tai laisvumo mazoka, rankenos man netruksta, juk traukti lengviau nei stumti :) ir del pavazu plonumo kazkaip net nesusimasciau, tai gal reiskia, kad tinkamos :)

    neringa1981

  5. 1

    Planuojam pirkti medines su atlosu

    ruta26

  6. 1

    Į saugumą, kad atlošėlė būtų patogi. Ir į kainą :)

    Auksare

  7. 1

    na mes turbut isigysim tik kita ziema:-)

    daina

  8. 1

    Mes rogučių dar neturime bet va jau planuojame pirkti, labai noriu mediniu jos būna tokios su atrama kaip fotelis kad vaikas neiškristų ir dar užsisega per prieki va tokias būtent ir pirksime ir dar jos būna pritaikytos kaip tik mažus vaikus vežioti.

    mamyciuke

  9. 1

    na mum dar nera metuku bet apie rogutes jau galvojame :)))

    poolman

  10. 1

    rogutes tai turiu,bet ka juose vezioti neturiu:( :)

    coliukexxxx