• 34ats.

    Vezimelis su vaiku prie parduotuves, ar paliekate?

    Taigi susidomejau..skaitineju sau internete ir randu toki dalykeli, kad mamos palieka vezimeli su vaiku prie parduotuves. Mano manymu, tai siaubinga ir as gyvenime nepalikciau. O kaip jus manote? Gal ir pacios paliekate?

    VilijaPovilionieneKūdikio priežiūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Prieš 17 m., kai auginau savo pirmuosius berniukus, palikti vežimėlį prie įėjimo buvo įprasta, nes į parduotuves su vežimais net neleisdavo. Bet tai buvo šiek tiek kiti laikai, tada prieidavo geros tetos ir pasupdavo verkiančius mažylius. Ne kartą pati taip dariau. Bet dabar tai tikrai niekada nė už ką nepalikčiau vežimo. Jeigu jau su juo neįvažiuoju, tai tada iš viso neinu į tokias parduotuves. Mane labiausiai piktina Drogas, kai specialiai pristato tarp lentynų reklaminių stendų, tai jau tikrai nepravažiuosi. Vieną kartą tik buvau palikusi Droge, bet jau įvažiavau pro vartus ir pastačiau vežimą prie kasos. Pardavėja tik pažiūrėjo ir nutylėjo, nieko nesakė. Girdėjau, kad taip parduotuvės elgiasi vien dėl to, kad vagiamos prekės - paslepiamos vežimėliuose po vaikais, kad nesuveiktų signalizacija.

    elegancija

  2. 3

    niekada neesu palikus, siaubas.. sunku net pagalvot.. vezimas musu buvo didelis ( dabar jau mazesni nusipirkom ) tai grusdavausi visur, jei nera galimybes kam vaika palikt, o i parduotuve reikia.. eini ir viskas, man vienodai kas ka pasakys ar pagalvos.. svarbu vaikas salia :)

    kristale

  3. 2

    Savo pirmagimi prieš 11m esu kelis kartus trumpam palikusi. Na, tada dar nebuvo taip baisu kaip dabar. O šiais laikais, tai tikrai nesiryžčiau palikti.

    trejetukas

  4. 2

    Oi palikdavau kai leliukas budavo bet visada su baime grizdavau kad tik nebutu pavoge.

    austeja0809

  5. 2

    esu girdejus kad katinas taip palikta vaika uzdusino jis lindo kur pasisildyti ir ilindo i vezimuka su vaiku,motina vaika rado jau negyva;(

    almita

  6. 2

    nepalikineju ir nepalikinesiu,net neinu i tas parduoptuves kur butu negalima,na tiesiog nebutu patogu isinesti ar isivezti vezimuka...man baisu palikti maziuka kazkur prie parduotuves juk visko gali atsitikti..

    Doviliuke

  7. 2

    oi tikrai niekada to nedariau, tikrai siaubinga. as tai maciau kad palieka masinoje mieganti keduteje, tai man irgi baisu butu palikt.

    vestina

  8. 2

    tikrai nepalikciau,nei vezimo nei juo labiau vaiko su vezimu prie parduotuves
    o macius tai esu,kad stovi vezimas su vaiku prie parduotuves,na gal ir neims niekas vezimo su vaiku,bet vistiek bijociau,o jeigu neberasciau isejus...

    Milana69

  9. 2

    na as niekad nepalikciau ,buvau palikusi pporai min.gal prie lango parduotuves greitai uzbegau ir isbegau,bet esu maciusi kai stovi vezimelis su mieganciu vaiku prie kebabines

    iirina

  10. 2

    nesu mačiusi,kad kas paliktų,nepalieku ir aš niekada,įvažiuoju į parduotuvę su vaiku.

    emiliukas