• 29ats.

    Pastebejau, kad tapo mados dalyku, vaziuot Kaledu svest i siltus krastus. Kokia Jusu nuomone apie tai?

    Ar jei turetumet galimybe, vaziuotumet? O gal vaziuojat?

    rimremšv. KalėdosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    mano teta naujus metus vazvo svest i afrika :)) na as gal ir noreciau jei leistu galimybes, gal noreciau viena kart su bikiniu naujus sutikt :)

    kristale

  2. 3

    Na, man kaledos turi buti su artimaisiais, su sniegu, seneliu salciu ir pan, todel as nevaziuoju ir nevaziuociau :)

    Indruke

  3. 3

    man kaledos turi buti saltos, su sniekgu,egle ir kalediniu surmuliu. neisivaizduoju saves svenciancios kaledu po saule;D

    bantukas

  4. 3

    ko gero nenorėčiau sutikti N. metus ten kur šilta, vien todėl kad esu pripratusi prie "standartinio" šventimo - su sniegu (aišku, kiek čia jo ir būna). O dar nauja aplinka, kiti žmonės, tai kažin ar graži ir idomi būtų N. metų šventė. Pasakojo vieni pažįstami, kad važiavo su kelionių agentūra, tipo N. metų švęsti, tai buvo taip nusivylę, nes atsidūrė kažkokiam vos ne kaimely, nei šventinio maisto, nei šventinės nuotaikos nebuvo, nebuvo pasirūpinta jokiu renginiu ir pan. Tai jau geriau šviemos rate, prie įprasto maistu nukrauto stalo, nei nežinia kur, nežinia su kuo.
    O Kalėdos kitoj šaly irgi nepatiktų, vien todėl, kad man tai šeimos šventė ir norisi būti su visais artimaisiais kartu.
    Norėčiau atostogų šiltuose kraštuose tuo metu kai pas mus žiema. Tačiau, jeigu kas padovanotų egzotinę kelionę, ar laimėčiau ją - tada jau ko gero jau galėčiau pakeisti savo nuomonę:))))))))0

    elegancija

  5. 3

    Aš labai teigiamai žiūriu į tokį dalyką. Jei galimybės leistų, tai ir aš su visa šeima išlėkčiau Naujų švęsti ten kur šilčiau, nes per tą purvyną, kuris dažniau būna nei sniegas, klampoti tikrai nematau didelio malonumo. O štai Kūčias, šv. Kalėdas mieliau sutikčiau su artimaisiais būtent čia - Lietuvoj.

    trejetukas

  6. 3

    mes vaziuodavome, va egipte, turkijoje ir floridoje du metus is eiles sventem kaledas ir naujus.. suprantama sventes nera gal be sniego sventiskos bet su mokykliniais vaikais tai geriausias metu laikas isvaziuot is saulutes energijos pasisemt nes dvi savaites laisvos, be to siek tiek ir uztempe esam.. sie metai tai kitokie, nors planai buvo gal kur i ispanija, bet su tais gripais baisu skraidyt, nes lektuvai tai tikra mikrobu gaminimo masina..

    gertruda

  7. 3

    Erika,seip nuomones prasiau apie sventima ne namie,nejau taip sunku parasyt keleta zodeliu daugiau...

    rimrem

  8. 3

    ne as nevaziuociau nes kaledos be sniego tai ne kaledos

    inesaP

  9. 2

    Naujus metus esam sutike Ispanijos salose. Viskas labai puiku ir fejerverkai buvo, ir sventine programa, ir dovaneles, viskas, kaip ir priklauso, bet sniego nebuvo ... ir grizus namo, i Lietuva, norejosi vel svesti Naujuosius :) Ne visada ir pas mus naujieji su sniegu, bet vis tiek kitaip, kai lauke salta, o tada iki pietu gulejom pliaze, o vakare sventem Naujuosius ir tos palmes papuostos ne taip, kaip musu tradicines eglutes... Kelione buvo ispudinga labai, bet ziemos sventes noreciau svest namuose arba, kur yra salta :)

    almyte7

  10. 2

    Dar me karto nevaziavom butent svenciu svest. Bet visai gerai ideja , ateiti butinai vaziuosim

    Mazute