Atsakymai

  1. 3

    mes tai labai lengvai pripratom prie darzelio jau kita diena galejau palikt pietukus miegot,vaikui labai patiko bendraut su draugais ir su kekviena diena vis kazka naujo ismogdavo ir savarankiskesne darydavos :) bet taip isejo kad seis metais turejom pakeisti darzeli ir pastebejau kasd netik darzeli pakeitem bet ir mano vaikas pasikeite :( ir pietuku pradejo nebenoret miegoti ir aplamai i darzeli nebenori eiti.

    viktorijaz

  2. 3

    pirmos savaites tikrai bus sunkios. mano mergina pradejo eiti i darzeli 3 metuku tai verkdavau kartu su vaiku, o gal tavo vaikui patiks daznai taip buna su kaikuriais vaikuciais.

    ingaigute

  3. 2

    Lankom jau dvi sav. (dukrytei 2 m.), bet kai klausiu ar eis į darželį, tai atsako, kad ne :) Ryte palikta dar paverkia, bet greitai ir nurimsta kai tik išeinu. Kiek dar truks tie rytiniai paverkimai, nežinau.

    elegancija

  4. 2

    maniskaii siuo metu atostogos tai begalo jau laukia tos dienos kada prades eiti i darzeli,nes begalo pasiiilgo raugu.o priprasti nereikejo nes mum sunkiau isvesti is darzelio,visai nenori namo :)

    deimantina

  5. 2

    musu dukra pradejo eiti 2.5 metuku pirmas dienas palikdavau iki pietu,o jau kita savaite su pietu miegu aisku asaru buvo pirmas dvi savaites isterijos dideles,su skaudancia sirdimi palikdavau,bet apsiprato,nuo aukletoju priklauso jos turi prisijaukinti vaikus:)dabar vaikas jau antri metai eina kaip i svente:)

    dzionike

  6. 2

    Musu mazius isejo i lopseli, kai jam buvo 1m 10 men. Ir jau nuo pirmos dienos jam labai ten patiko. Eina jau du menesius i ta lopseli ir kas ryta mielu noru keliasi, rengiasi ir pats pirmas jau stovi prie duru ir laukia, kada vaziuosim, mus paragina, kad greiciau suktumemes :)))) Ten jis jauciasi puikiai, tik viena beda, kad beveik nevalgo, tai laksto visa diena pusiau alkanas. Turbut man paciai buvo sunkiau priprasti, kad maziukas jau ne namie ir ne su manimi :)))) Nepergyvenk, pripras ir tavo vaikutis.

    Agne

  7. 1

    lengvai priprato per savaite

    ruta26

  8. 1

    Nelabai lengvai apsipranat. O dar jei susirgdavo ir kokią savaitę ar dvi nelankydavo, tai viskas iš naujo būdavo...

    Jorkaile

  9. 1

    mano dukrele kai pradejo lankyti darzeli, is vis nebuvo nei asaru nei jokiu isteriju kad nenori eiti, nes priesingai jai labai patiko ten jau pirma diena su didziausiu noru ja ten nuvedziau ir palikau, tik gaila vat dabar nesenai buvome apsirgusios, tai nejome tris savaiteles i darzeli ir ji man atprato, labiau patinka namie buti palepinamai :) tai dabar rytais darzeli paverkslename :) manau viskas susitvarkys.

    geiza

  10. 1

    na ir pradejome jau eiti i darzeli. o siaube... ir vemia ir ant puoduko nesipraso, nevalgo...

    Vaidole