• 16ats.

    Ar jūs kažką pakeitėte savo gyvenime, prieš jums pastojant?

    Norėjau paklausti tų, kurios negalėjo pastoti kažkurį laiką. Ar viskas savaime atsitiko ir tik laukėte? Gal kojas pakėlus laikėte, ar kokius vitaminus gėrėt, ar pakeitėte mylėjimosi vietą, pozą? Kas turėjo įtakos? Ar būtent tuomet pastojot, kai jau nebegalvojot apie tai?

    LaukianciojiNesėkmingi bandymai pastotiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    na mum ir kuri laiko nepavyko pastoti,vis testai nestumo neigiami buvo,bet kaip viena mamyte rase po kurio laiko ,bandymu ir pastojau.....buvo sunku,kai lauki ,kad testas butu teigiamas,o jis rodo ne.

    Indruleeeee

  2. 4

    esu girdejus kad ilga laika neiseinant pastoti,paprasiausia uztenka pakeisti milejimosi vieta.pavidziui lova perstatyri i kita vieta,gal kur jusu lova stoji ten nekokia aura.

    viktorijaz

  3. 2

    mes kaip planavome su vyru mazyli.tai nusprendeme kad man reikai mesti darba itempta.kaip meciau tai po 1.5men ir pastojau

    deimantina

  4. 2

    Kadangi as pastojau po 10menesiu berods.,pergyventi pradejau tik po puses metu,o ir siaip kiek surinkau info apie tai,gydytojai pataria kreiptis i juos tik po metu,jei planuojamas vaikelis.Tad tikrai reiketu tau pirmiausia labiau kantrybes ir butinai kiekviena karta,kai mylites kuo labiau atsipalaiduoti,tiesiog megautis vienas kitu ir nebandyti istisai galvoti,o kas ,jei dabar jau? Kadangi tai sukelia itampa,o del to irgi yra itaka del nepastojimo.Ka dar as dariau? Man viena pazistama patare gerti nusipirkus folio rugsti,sake tai padeda pastoti,o be to sveika ir busimam mazyliui.Nesigilinau,kiek tiesos,bet taip ir padariau.Na taip pat,kaip ir tu ieskojau budu,kaip pastoti :).Be to,kiekviena karta,po akto,pasikisdavau pagalvele po sedyne ir palaikydavau tikrai kokias 5,10min iskeltas kojas.Kaip beatrode juokingai :),bet saziningai taip ir dariau kiekvienakart.Bet vis gi manau,svarbiausia,kuo maziau streso akto metu.Ir siaip stenkis,kad butu kuo maziau itampos,ar depresijos pas tave ir aplink tave :).Sekmes!

    geguziukas

  5. 2

    Is tikro daznai kai nebegalvoja apie pastojima moterys pastoja, stai mano pusesere.. su vyru isgyveno 12 metu, vaikelio nebuvo del abieju teveliu hormonu funkcijos sutrikimo, na taip susitaike kad pas moteri per daug vyriskuju hormonu, pas ji moteriskuju, tad gyvendami kitose porose susilaukt vaikelio daug daug sansu, deja, kartu vilties maza, tad isivaikino du puikius berniukus jau 3 kai jie juos augina ir stai ji laukiasi, jeigu viskas gerai tai liepa bus vaikutis..

    gertruda

  6. 2

    nieko nedariau, man atrodo ce priklauso nuo zmogaus.. o gal nuo vyro nezinau.. as pastojau per menesi laiko.. staigiai viskas ivyko :)

    kristale

  7. 2

    ilgai negalejau pastoti,su vyru pergivenom,kad gal kas ne taip,ginekologe nieko blogo nerada ir sake laukti...ir stai po pusmecio laukimo as pastojau visai netiketai...

    alina19891

  8. 2

    negalejau pastot daugiau kaip metus laiko..ir kojas iskelus laikiau,ir pagalve dejausi,ir pozas keitem,nieko nesigavo..sake Lietuvoje ginekologai kad reikia operacija daryt nes prie desines kiauside ar desinej kiausidej skyscio yra,dariausi daug tyrimu daug pinigu isleista,bet reikejo isvaziuoti man atgal i Olandija nes ce lauke darbas,tai taip ir neissioperavus isvaziavau,ce prabuvus gal 4menesius,galvoju reikia nueiti pas situs ginekologus paklausti ju nuomones kodel nepastoju-o ginekologe sako kad tu nescia!!!tai buvo kaip is giedro dangaus...kaip negalvojau apie tai ir maziausiai tikejausi pastojau ir nereikejo jokios operacijos...tai ir tu neskubet,viskas bus savaime...sekmes:-)))

    Agnute

  9. 1
  10. 1

    labai lemia net aplinkos,seimos mikroklimatas.apsiramink, apie tai negalvok ir tuomet pavyks.

    juratele