Atsakymai

  1. 3

    na man dar neatejo toks laikas bet manau kad taip buna...

    daina

  2. 3

    as manau kad ateina. mano maziukei 8 men ir jau retkarciais pagalvoju apie antra nestuma nors pirmas gimdymas nebuvo lengvas, padare cezerio pjuvi, bet dar noreciau antro vaikucio. man atrodo kad dviem augti smagiau.

    Roni18

  3. 3

    Kai pagimdžiau pirmąjį vaiką - galvojau jo ir užteks, nes taip sunkiai gijau po gimdymo (kirpta buvau), depresija užpuolė... Kai sūnui suėjo 4 metukai, užsinorėjau leliuko, visgi ir vaikas klausė, kodėl kiti turi broliukų ir sesučių, o jis ne. Pradėjome su vyru galvoti, kad tikrai jau laikas. O ir pasiilgę buvome to mažyčio gležnučio vaikučio, kuris priklauso tik nuo tavęs:-) Na ir už kokių 3 savaičių jau gimdysiu:-) Tiesa, vėl berniuką:-)

    lina686

  4. 3

    na nzn mano mergytei jau 2 metukai, bet antro dar nesinori. gal po kokiu 3 metu. na esu dar jauna ir skubeti nereikia spesiu:))) tik zinau tiek kad reikes dar vieno sesutes arba broliuko kad mazylei vienai liudna nebutu:)

    vestina

  5. 3

    ir as po gimdymo sakiau daugiau negimdysiu,nes gimdziau naturaliai be vaistu,plysau ir.tt:)bet dabar dukrai tuoj bus 4 metai ir as jau tikrai nuosirdziai noreciau antro vaikelio:)

    dzionike

  6. 3

    Manau tikrai ateina toks laikas :) nors pati dar tik laukiuosi pirmagimio ir sis nestumas man nelengvas, isvargino begalo, taciau pasiklausau draugiu, kelios gimde itin sunkiai kitos normalei, bet va vaikuciai jau paaugeja ir jos jau masto apie kita :) sako kai pamato nesciaja tai net pavydi :)

    kasstina

  7. 3

    nežinau net,norėjau 2 vaikų,bet bet praėjus 2m.po sunkaus gimdymo nesiryžčiau gimdyti antro iki šiol.vaikų noriu,bet gimdyti ne:(

    emiliukas

  8. 3

    na nezinau kaip kitom,bet va man yra 4 baveik menesiukai kaip pagimdziau ir dabar kai matau kaip viena pazystama laukiasi tokia nostalgija ir pavydas netgi apima kai pagalvoju kaip gera buvo lauktis,tai visai gal ir noreciau antro,bet man dar anksti = )

    ervijota

  9. 3

    nezinau kaip kitoms,bet as visada norejau dideles seimos.pati auginu trecia leliuka ,bet tikrai noreciau dar kokiu triju:)))tik aisku kad finansine padetis to neleidzia.man toks laikas ateidavo kai vaikiukas paaugdavo,pradedavo vaikscioti ir as jau svajodavau apie mazyti silta gumuleli kuri gali ciuciuoti,supti ir myluoti:)))

    Iraida

  10. 2

    kaip cia pasakius, mano atveju atejo vaikutis greiciau, nei noras:)su vyru vis pasvajodavom, kad auginti pametinukus butu labai saunu, bet krizei palietus musu seima nusprendem, kad palauksim keleta meteliu, bet likimas nusprende kitaip, laukiam netyciuko:)))

    erika1984