Atsakymai

  1. 3

    Pirmiausia , gerai ja pamarinuoti. Deti prieskoniu ir itrinti medumi.Palaikyti mazdaug para. Paskui deti i specialu maiseli ir kepti orkaitieje apie 2 val. Anties riebalai niekur neisbegs ir to maiselio ir ji bus sultingesne.
    Kai pirma karta ruosiau anti, nustebau, tai visiskai ne toks paukstis, kaip vista. Net nepanasu, visai kitokia mesyte. :)

    Linute39

  2. 1

    Labas,Damoms.Daug receptu perskaiciau-NIEKAS man nepatiko,tai ir marinuosiu,kaip ir viska is eiles marinuoju-DAUG Cili,juodu pipiru ir viska gausiai uzpilsiu vaisiuku,ir dar alaus pora bonkiu ant virsaus uzpilsiu! :-p

    Anonimas

  3. 1
  4. 1

    As vat vakar pamarinavau ir ryt kepsiu, visada taip darau ir liuks :) Marinatas paprastas: cesnakas, vegeta, pipirai, kmynai ir majonezas. Istrinu visa ir saldytuve laikau. Pries kepant prikemsu raugintu kopustu ir uzsiuvu. Ir i rankove 180 laipsniu apie 2,5 val. I pabaiga apslakstau susidariusiom sultim, daugiau ta vieta, kur kopustai, kad imirktu geriau. Turbut keistai atrodo, kad su raugintais kopustais, as is pradziu irgi skeptiskai ziurejau, bet kai pabandziau, kitaip anties ir nekepu :)

    liepa

  5. 1

    ir as taip pat ruosiau,kaip ir Linute39.
    labai skaniai gavosi.
    skanaus

    genutester